Home > Vind hulp > Massage Utrecht Leidsche Rijn – AAN Massagepraktijk

Massage Utrecht Leidsche Rijn - AAN Massagepraktijk

Hoofd uit, lijf aan

Bij AAN Massagepraktijk in Utrecht Leidsche Rijn laat ik je voelen wat pure aandacht en rust tijdens de massage met jou doet. Zoek je een heerlijke vloeiende massage om te ontspannen of juist een massage met focus op pijnpunten? Bij mij ben je aan het juiste adres en kom je als een ander mens van de massagetafel af.

Tijdens de massage maak ik gebruik van meerdere technieken. Soms voel je een stevige druk op triggerpoints (knopen). Dan weer gebruik ik zachte aanrakingen en vaak geef ik lange, vloeiende strijkingen met mijn onderarmen. Op de achtergrond draai ik graag prettige muziek die versmelt met de massage.

De taal van jouw lijf

Soms geeft je lichaam bepaalde signalen af waar je je niet bewust van bent. Daarom volg ik in elke massage mijn handen en luister ik naar de taal van jouw lichaam. Al mijn massages zijn in de basis dan ook holistisch. Want je lichaam is een spiegel die laat zien hoe het met je is en wat er in je leven speelt. Daar werk ik graag mee.

Bewustwording

Tijdens de massage laat ik je graag bewust worden van je lijf, zodat jij (beter) kunt voelen hoe het met je gaat. Het enige wat jij hoeft te doen, is te ontspannen en al jouw aandacht te richten op de massage. Na afloop is er alle tijd om rustig bij te komen. Daarna bespreken we hoe je de massage hebt ervaren.

Praktijkinformatie

Massage Utrecht Leidsche Rijn – AAN Massagepraktijk

Cornelis van Bemmel

Ivor Novellostraat 3
3543EE Utrecht
  • In de praktijk