Home > Vind hulp > 24U Mindfulness Trainingen en Coaching

24U Mindfulness Trainingen en Coaching

24U - Mindfulness Trainingen en Coaching

Mindfulness helpt je rust, aandacht en focus terugkrijgen.

Leer de storm in je hoofd, hart en lijf te beteugelen!
Mindfulness helpt je rust, aandacht en focus terugkrijgen.

Het kan behoorlijk stormen in het leven.
Storm in je privéleven, storm op het werk, storm in de samenleving en uiteindelijk dus ook storm in je hoofd en misschien ook wel in je lijf.

Voor je weet krijg je last van stress, piekeren, slecht slapen en misschien wel somberheid. Het lukt je niet goed om te genieten van het moment omdat je steeds bezig bent met piekeren over wat gebeurd is en wat nog gedaan moet worden. Je bent een ster in het bedenken over wat er allemaal kan gebeuren, en vooral ook wat er mis kan gaan. Je kunt hier behoorlijk last van hebben en zelfs ziek worden!

Wat kan Mindfulness hierin betekenen?

Mindfulness kan je helpen om meer rust te ervaren. Je leert hoe je je minder laat meeslepen door de maalstroom van gedachten en de waan van de dag. Het oefenen met mindfulness leert je hoe je je oordelen uit te stellen zodat je niet in allerlei gedachten en gevoelens verzeild raakt, die misschien helemaal geen waarheid hoeven worden. Je leert hoe je je meer kunt focussen en vooral ook meer kunt genieten van het hier en nu, van het moment.

Wij kunnen je helpen om aandachtiger en bewuster te leven, meer rust te ervaren in je hoofd en meer grip te krijgen op de manier waarop je in het leven wilt staan. Of je nou wil voorkomen dat alles teveel wordt en je er ziek van gaat worden, of als je al over je grens heen bent gegaan, bij ons kun je terecht.

Met onze ervaring als mindfulnesstrainer en coach, onze jarenlange werkervaring als HR-manager en directeur én onze stevige dosis levenservaring, helpen we je graag weer in balans te komen en te blijven. Blijf niet in je eentje doorlopen, maar trek aan de bel, we zijn er voor jou.

Je kunt bij ons terecht voor:

Mindfulnesstraining MBSR (wordt vergoed door veel zorgverzekeraars)

  • Individueel
  • In een groep via open inschrijving

De Mindful Based Stress Reduction (MBSR) trainingen bestaan uit acht lessen en een terugkommoment in stilte (mini-retraite). De investering is €550,- voor de hele training, inclusief materiaal en, indien nodig, extra contactmomenten.

Individuele Mindful Coaching (veel werkgevers vergoeden deze coaching)

Een individueel Mindful Coaching traject bestaat meestal uit 5 tot 7 sessies. Per sessie is de investering €75,- en wordt vaak door de werkgever vergoed.

Individuele Executive Coaching voor leidinggevenden (veel werkgevers vergoeden deze training)

Ben jij leidinggevende? Heb je behoefte aan een klankbord en aan inzicht hoe je je vak nog beter kunt uitoefenen? Wil je op een constructieve manier leren samenwerken met je medewerkers terwijl je minder last ervaart van stress? Vanuit de langjarige ervaring als leidinggevende, directeur en als geschoolde executive coach, helpen we je graag. Een executive coaching traject bestaat meestal uit drie tot zes sessies en één of twee terugkom momenten na enige tijd. Per sessie is de investering €125,-

Alle training en begeleiding geven we online zodat je nooit hoeft te reizen en we, wanneer dat nodig is, je ook snel kunnen helpen.

Daarnaast geven we ook:

Mindfulness training in organisaties.

Deze training is specifiek toegesneden op de werksituatie. Bijvoorbeeld als de werkdruk hoog is, of er zijn veel veranderingen op het werk, dan trainen wij een of meerdere groepen collega’s. Uit onze ervaring hierin is gebleken hoeveel waarde deze training kan hebben voor zowel werknemer áls voor de werkgever! Uiteindelijk is preventie het allerbeste, voor jou én voor je werkgever!

Deze training kan zowel online als fysiek bij jou op het werk.

Als je hier interesse in hebt, ga dan in overleg met de HR afdeling van jouw organisatie en informeer bij ons naar de mogelijkheden.

 

Mindfulnesstraining, een wetenschappelijk bewezen effect!

 • Vermindert stress
 • Vergroot de focus en de aandacht
 • Verhoogt het niveau van emotionele intelligentie
 • Verbetert de omgang met de (werk)druk
 • Vermindert het ziekteverzuim
 • Verbetert de communicatieve vaardigheden
 • Versterkt authentiek persoonlijk leiderschap
 • Verbetert het zelfbeeld en levert een positiever beeld op van de (werk)omgeving
 • Vergroot de creativiteit rond probleemoplossing
 • Verstrekt de persoonlijke hulpbronnen van mensen en maakt daarmee productiever samenwerken mogelijk
Praktijkinformatie

24U Mindfulness Trainingen en Coaching

Kooistra & de Valk

Kloosterlaan 35
3749 AJ Lage Vuursche
 • In de natuur
 • Online
 • Op locatie
 • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met 24U Mindfulness Trainingen en Coaching
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.