Home > Vind hulp > Rosability – Energetische Coaching, Massage & Healing

Energetische Coaching, Massage & Healing

Lief hebben is lef hebben,

Energetische Coaching, Massage & Healing

Liefhebben is lef hebben.

familieopstellingen Coaching Healing reading lichtcirkels Groningen Drenthe Frieslandfamilieopstellingen Coaching Healing reading lichtcirkels Groningen Drenthe Frieslandfamilieopstellingen Coaching Healing reading lichtcirkels Groningen Drenthe Frieslandfamilieopstellingen Coaching Healing reading lichtcirkels Groningen Drenthe Friesland

Rosability

Een praktijk waar je met levensvragen terecht kan. Ik werk vanuit intuïtie en gebruik verschillende ervaringsgerichte coaching- en healingtechnieken om bij de kern van jouw uitdagingen in het leven te komen. Ik vind het belangrijk dat je in contact komt met wie je bent en wat je waarden in jouw leven zijn. Zodat jij je leven vorm kan gaan geven vanuit wat voor jou belangrijk is. In mijn praktijk kijken we samen wat jou uit balans haalt en hoe jij je leven weer in kan gaan richten zodat je innerlijke rust en plezier ervaart bij wat jij te doen hebt.

Wanneer je op dit moment uit balans bent kunnen we samen kijken vanuit onder andere systemisch werk waar dit door komt. We kunnen kijken wat jou blokkeert of waar jij aandacht op kan richten om meer innerlijke rust te ervaren. Vanuit deze rust kun je andere stappen gaan zetten die bijdragen aan herstel en balans in je leven.

coaching healing familieopstellingen Reading groningen drenthe friesland

 

Methodieken

In mijn praktijk werk ik met ervaringsgerichte coaching. Systemisch werk waarbij je kan denken aan familie- of organisatieopstellingen. Ook bied ik NLP-coaching of healing in de vorm van reiki, innerlijke reizen, EFT en Quantumhealing. Het belangrijkste is dat je inzicht krijgt en waar mogelijk pijn kan verzachten of transformeren naar kracht.

 

Wie ben jij? 

Je bent op de een of andere manier vastgelopen in je leven. Of je hebt behoefte aan meer inzicht en een duidelijkere richting van je leven. Je wilt graag je innerlijke rust hervinden. Je wil kijken naar bepaalde belemmerende overtuigingen of valkuilen van jezelf. Je wilt groeien en innerlijke vrijheid en plezier ervaren.

Wees welkom,

Rosa

Liefhebben is lef hebben

Ik geloof erin dat het belangrijk is om authentiek te zijn. Daarin zal jij je soms kwetsbaar voelen. Iets wat een lange tijd werd gezien als iets zwaks in onze maatschappij. Maar zijn we vaak niet het meest geraakt, geboeid en vervuld door iemand die oprecht zijn verhaal doet of zijn/haar gevoel uitspreekt. Naar mijn idee zou de wereld een stuk leuker worden als we onze maskers en vooroordelen over elkaar thuis laten en in kwetsbaarheid onszelf en de ander kunnen ontmoeten.

Reviews

familieopstellingen Groningen Drenthe Friesland

“Ik ben hartstikke blij en voor heel dankbaar dat Rosa op mijn pad mocht komen. Samen met haar heb ik veel zwaar traumatische bagage uit mijn verleden weten op te ruimen en dat in slechts in vier sessies. Natuurlijk heb ik tussen de sessies zelf er veel aan moeten doorwerken, maar met de verschillende handreikingen en inzichten die ik tijdens de sessies kreeg, lukte dat goed, waardoor ik nu veel lichter in het leven sta. 

Rosa is een lieve, zachte, vrolijke en nuchtere coach die heel duidelijk een spiegel kan voorhouden, waardoor diepere patronen en overtuigingen aan het licht worden gebracht. Door daar vervolgens mee aan de slag te gaan, heb ik een gigantische vooruitgang geboekt – de meeste vooruitgang tot nu toe van alle coachingstrajecten waar ik tot nu toe aan heb deelgenomen. Mocht ik in de toekomst weer ergens tegen aan lopen, zal ik zeker als eerste weer met Rosa contact opnemen. 

M.

Ik ben onder de indruk van jouw inzicht in mij. Je vertelde over de keuzes die ik heb gemaakt wel degelijk een positieve bijdrage zijn geweest aan mijzelf als persoon. Je wist me te raken in ieder geval. En ik kan wat met de informatie die je me gegeven hebt!

 

R.

 

Praktijkinformatie

Rosability – Energetische Coaching, Massage & Healing

Rosa Francken

Friesestraatweg 215
9743AD Groningen
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Rosability – Energetische Coaching, Massage & Healing
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.