Home > Vind hulp > Spiritual Energy Healing

Praktijk voor energetische behandelingen, afstandsbehandeling mogelijk.

Begeleiding tijdens burn-out herstel.

Een herstel periode van een burn-out kan lange tijd duren en verschillende fases doorlopen.

Vaak tref ik cliënten in mijn praktijk die te maken hebben met burn-out klachten, maar het gevoel hebben via de reguliere zorg niet verder te komen. Er zijn natuurlijk meerdere therapieën of manieren om je burn-out klachten aan te pakken.
Ter ondersteuning van je herstel kan een energetische behandeling enorm helpen.
 
Waarom?
Een burn-out is een teken van je lichaam dat je te veel hebt gedaan of te veel hebt moeten verwerken. De rem gaat erop, je systeem is overbelast. Je lichaam geeft aan ERROR. Om weer terug in balans te komen gaat het niet alleen om het lichamelijke herstel. Maar vooral om het mentale en emotionele herstel.
Wat de meeste mensen vaak over het hoofd zien is dat er ook nog een energetisch systeem is wat aandacht nodig heeft tijdens je herstel. Dit werkt namelijk enorm samen met de andere systemen en kan je helpen door deze moeilijke tijd heen te komen, en weer in balans te komen.
 
Hoe dan?
Er zijn verschillende behandelmethodes waarbij er gewerkt wordt aan je energetische systeem. Er wordt gekeken naar blokkades die zijn opgebouwd door trauma’s, en deze worden opgelost. Met opgelost bedoelen we, losmaken, zodat je er in het tempo wat je zelf aan kan, mee aan de slag kan. Je zal het moeten verwerken en een plekje moeten geven.
Dankzij de energetische behandeling krijg je de rust in je hoofd om hier over na te denken en mee aan de slag te gaan. Het helpt je naar binnen te keren en te werken aan je herstel.
Daarnaast helpt het je lichamelijke klachten te verlichten en de focus te leggen op de oorzaak, en niet op de symptomen.
 
Wanneer?
Wanneer zou je dan een energetische behandeling moeten ondergaan, tijdens je burn-out herstel?
Dit kan tijdens de gehele periode, je krijgt namelijk nooit meer te verwerken dan je aan kunt. Waar het de ene keer helpt om je rust en ontspanning te geven, kan het de andere keer helpen met inzichten en trauma verwerking.
Advies is om meerdere sessies te ondergaan, om stap voor stap te werken aan het herstel. Je pakt namelijk iedere keer wel een ander onderdeel aan, gedurende een aantal maanden.
We laten 4 weken tussen een behandeling zodat je zelf aan de slag kan gaan, en zaken op je in kan laten werken. Maar heb je eerder behoefte aan een gesprek of behandeling kan dat natuurlijk altijd.
 
Wat?
Ik adviseer een Energy Healing in combinatie met Reiki. Ik zal dan afstemmen op jou en kijken waar ik energetische blokkades zie en deze helpen helen. Daarna geef ik Reiki in de vorm die op dat moment nodig is (Kundalini of Gold).
Deze afspraak kan plaatsvinden in de praktijk in Valkenswaard, maar ook op afstand.
De kosten van €49,- per sessie (of €35,- bij een afstandsbehandeling) worden niet vergoed door ziektekosten verzekeraar, maar ervaring leert dat menig werkgever een bijdrage wil leveren aan deze kosten, aangezien het je helpt om door je burn-out te komen.
 
Zit je in een burn-out, en wil je een sessie boeken?
Neem dan contact met me op, of lees alles nog eens rustig na op de website.
Ik hoop je binnenkort te ontmoeten!
Kijk ook eens naar de gratis online groepshealings die iedere maand plaatsvinden!

Energy Healing

Energetisch healing, voor het verwijderen van negatieve energie, en energetische blokkades uit je lijf.
Inzicht in trauma’s uit je jeugd, verleden en vorige levens, en deze healen waar nodig.
Het ombuigen van belemmerende overtuigingen.​
Ervaar volledige ontspanning en positief helende energie, een moment voor jezelf.

 

Wat is het en hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een Energy Healing stem ik me af op jou en je hogere zelf. Afstemmen wil niets meer zeggen dan intunen, een connectie maken. Dit doe ik door in een meditatieve staat te zijn, en in mezelf te keren.

In praktijk zal ik dus op een stoel zitten met mijn ogen dicht, terwijl jij lekker ontspannen ligt met een muziekje erbij.

Het is een intuïtieve vorm van healing. Intuïtief omdat ik dit doe om mijn eigen manier. Iedere healer heeft zijn/haar eigen manier om te healen en zal ook boodschappen op zijn/haar eigen manier ontvangen.

Ik zelf ben erg visueel ingesteld en zal de beelden zien, stukjes film, en kleuren in het lichaam waar energie zit opgehoopt. Ik kan hieraan zien waar er blokkades zitten en wat er healing nodig heeft.

Ik heal dit met positieve en helende energie vanuit het universum, waarbij ik ondersteund wordt door gidsen.

Vervolgens vertel ik je wat ik heb gezien, welke boodschappen er door komen over jouw energetische gesteldheid en je blokkades.

 

De uitgebreide uitleg over deze behandeling en de kosten kun je vinden op de website. Klik hier.

Energy Healing

Kundalini Reiki behandeling

Een sterke, vurige, Kundalini Reiki geeft heling op pijnlijke plekken, helpt het natuurlijk herstelvermorgen en brengt je energetisch in balans.
Maar helpt ook bij psychische problemen, situaties in dit leven, in vorige levens, of het loslaten van trauma’s.
Ervaar volledige ontspanning en positief helende energie, een moment voor jezelf.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

We beginnen een sessie met een consult waarbij ik bespreek wat de knelpunten zijn. Tijdens een behandeling in de praktijk lig je ontspannen met je ogen dicht met een ontspannen muziekje op de achtergrond. Ik zal met mijn handen op het lichaam, of net boven het lichaam Reiki energie geven. Wanneer het situaties betreft waar je Reiki nodig hebt zal ik mijn handen niet boven het lichaam houden.

Wanneer je op afstand een behandeling krijgt, ontvang je een muziekje die je thuis kunt draaien tijdens de behandeling. Je ligt dan ook ontspannen thuis op de bank bijvoorbeeld.

Ik stuur dan de helende energie naar je toe, omdat dit universele energie is werkt dit ook op afstand. Je verneemt dan van mij wanneer de behandeling klaar is, en ontvangt verslag van wat ik heb gedaan.

Naderhand bespreken we wat je hebt ervaren en wat er de komende tijd nog kan plaatsvinden.

De uitgebreide uitleg over deze behandeling en de kosten kun je vinden op de website. Klik hier.

Reiki Behandeling

Review

Energy Healing

”Ik heb op 15 oktober 2020 een energy healing icm reiki van Wendy gekregen. Wat een bijzonder mooie en fijne ervaring is dit geweest. Vanaf het allereerst warme welkom door Wendy voelde ik mij direct op mijn gemak. De blokkades die Wendy heeft verwijderd, de positieve energie die zij heeft geplaatst, de chakra’s die zijn behandeld en de gebeurtenissen vanuit mijn vorige levens hebben een heilzame werking gehad. Ik heb die nacht dan ook lang, diep en uiterst rustig geslapen. De nazorg van Wendy ervaar ik als zeer fijn. Een bijzonder mooie ervaring waarvan ik nog steeds onder de indruk ben. Dank je wel Wendy.” – Marco

 

Lees alle reviews op deze pagina.