Home > Vind hulp > Spiritual Energy Healing

Spiritueel Coach - Energetisch Healer

Aangenaam, mijn naam is Wendy

 

Energetische Self-Care – Burn-out Traject – Online Cursus – Energy Healing – Reiki Master Cursus – Groepshealing

 

Je kan bij mij terecht voor een energetische behandeling, online cursussen, Reiki master cursussen. Burn-out Traject, of online Groepshealing. Bekijk het gehele aanbod op mijn website, of neem gerust contact met me op!

 

Luister hier de gratis Aardingsmeditatie

Herken jij dit ook?

Herken jij jezelf in een of meerdere van deze punten?

 
 • ​Je bent een gevoelig, empathisch persoon of hoog sensitief persoon (HSP).

 • Je staat altijd klaar om anderen te helpen met hun problemen. Je zet jezelf niet op de eerste plek, maar wel je gezin, je kinderen, je werk, vrienden etc..

 • Maar nu is je energie op, je voelt je opgebrand, en komt jezelf tegen.

 • Je raakt overprikkeld, je bent moeuitgeput, en voelt je neerslachtig en down.

 • Je slaapt slecht, hebt moeite om uit je bed de komen.

 • Je hebt last van stress; Hoge werkdruk, thuissituatie is onrustig, gehaast, te veel taken hebt op jouw to do lijstje.

 • Je ervaart angst, deze angst belemmert je in het dagelijks leven.

 • Je lichaam geeft aan moe te zijn; pijnlijke en verkrampte spieren. Door de spanningen ervaar je hoofdpijn.

 • Je bent geïnteresseerd in spiritualiteit, maar het moet allemaal niet te zweverig worden.

 • Je loopt vast, dit kan op allerlei verschillende vlakken zijn (relatie, werk, ontwikkeling, familie), je hebt moeilijk met keuzes maken, waar is mijn pad en wat moet ik doen?

 • Je zit op dit moment in een burn-out of ervaart burn-out klachten.

 • Je hebt op dit moment geen energie, zelfs de meest simpele taakjes rondom het huis kosten je teveel moeite.

 • Je bent enorm prikkelbaar tegenover de mensen om je heen.

 • Je kan heel gevoelig zijn voor prikkels zoals geluid, licht, geur of gevoel.

 • Je slaapt slecht, moeite met in slaap komen en onrustige nachten. En daarnaast ook moeite om uit bed te komen.

 • Je hebt het gevoel oververmoeid te zijn, uitgeput.

 • Huilbuien en emoties zijn je niet vreemd op dit moment, terwijl je hier normaal gesproken niet zoveel last van hebt. Je kan je ook met tijden heel depressief voelen.

 • Een opgejaagd gevoel raast door je lichaam, wat ook vergelijkbaar is met hartkloppingen.

 • Je hebt langere tijd overmatige stress te verduren gehad, en dit is te veel geweest voor je systeem.

 • Je wil hulp inschakelen of hebt misschien al hulp aangevraagd, maar het duurt erg lang voor dit op gang komt bij de psycholoog.

 

Stel je eens voor dat:

Dat er een moment is in de toekomst waarbij je weer energie hebt. Je hebt weer de puf om de normale taken in het huishouden te doen, en weer gezellig met je partner of kind iets te ondernemen. Je bent dan niet alleen heel hard met jezelf aan de slag geweest, en blijft jezelf ontwikkelen, maar ook heel veel kennis op gedaan, en hebt spirituele tools.​​ 

Je weet dan precies wat je moet doen om te voorkomen dat je overprikkeld raakt, of energieën overneemt van anderen. Je kan er zelf voor zorgen dat je niet, na een gesprek met bijvoorbeeld die ene collega, helemaal leeggezogen bent.

Je kan de spanning loslaten, en bent weer in contact met je lichaam. Je weet hoe je contact maakt met je lichaam, voelt waar je jezelf kan ondersteunen, en ook hoe je rust kan creëren. Je voelt je lichamelijk ontspannen; minder verkrampingen en je spieren komen weer los.
Je bent aan het einde van de dag niet overprikkeld bent of oververmoeid. Je hebt zelfs nog energie over voor leuke dingen. Je ligt in bed niet te piekeren, je kan de prikkels verwerken en gaat weer een rustige nacht tegemoet.

Je bewust bent van je eigen energie, en kan grenzen aanvoelen en aangeven.
Je kan nu zelf werken met je eigen energie en dus ook je eigen grenzen bewaken. Je ben meer weerbaar voor die energieën van buitenaf. Je kan meer leven in jouw kracht en vanuit je eigen flow.

Je weet dat de blokkades die jij in het verleden had opgebouwd, nu zijn opgelost, en je weer met een schone lei kan beginnen.

 

​Hoe zou dat voor je voelen?

 

Ik kan je daar bij helpen!

 

 
Denk je nu, dit wil ik ook?

Maak kennis met mij!

Energetische koorden doorknippen

Een van de meest beluisterde meditatie oefeningen is de geleide meditatie voor het doorknippen van energetische koorden.

Wil je zelf aan de slag met jouw transformatie, doe dan deze oefening!

Meditatie energetische koorden

Over mij:

Ik wil mensen helpen hun leven te verbeteren, en open te staan voor alles wat zij mogen ontvangen en ervaren in dit spirituele proces.

Ervaringsdeskundige mag ik mezelf wel noemen, als gevoelig persoon die alle valkuilen wel heeft meegemaakt. Ik ben iemand die heel hard heeft gewerkt aan mezelf, en altijd zoekende is naar wat er nog meer is dat we niet kunnen zien. Mijn spirituele proces heeft me zoveel gebracht en ik weet dat er nog zoveel anderen hier mee worstelen.

 

Wat mij enorm heeft geholpen is leren om te gaan met de gevoeligheid, te werken met mijn eigen energie. Vooral het afschermen, was een belangrijke stap waar ik het meeste aan heb gehad, dit gaf me weer rust en ik voel me weer ‘In Control’ over mijn eigen energie. Daarna ben ik dit gaan uitbreiden en ben ik me gaan verdiepen in healing. Ik kan me nu afstemmen en zie energetische lichamen van mijn cliënten, waardoor ik nog gerichter kan helpen bij het losmaken van blokkades, en transformatie ingezet kan worden.

 

Lees meer over mij.

Review

”Ik heb een energy healing icm reiki van Wendy gekregen. Wat een bijzonder mooie en fijne ervaring is dit geweest. Vanaf het allereerst warme welkom door Wendy voelde ik mij direct op mijn gemak. De blokkades die Wendy heeft verwijderd, de positieve energie die zij heeft geplaatst, de chakra’s die zijn behandeld en de gebeurtenissen vanuit mijn vorige levens hebben een heilzame werking gehad. Ik heb die nacht dan ook lang, diep en uiterst rustig geslapen. De nazorg van Wendy ervaar ik als zeer fijn. Een bijzonder mooie ervaring waarvan ik nog steeds onder de indruk ben. Dank je wel Wendy.’‘ – Marco

“Dankbaar voor deze ervaring. Cursus net afgerond maar al veel mogen voelen en ervaren. Het is een mooie plek waar je je jezelf mag zijn, jezelf mag ontdekken en mag ervaren dat je goed bent zoals je bent. De kundalini cursus brengt mij tot een bewustzijn, een ervaring met mezelf en het hogere. Innerlijke groei en doorbreken van blokkades. Ik kan het iedereen aanraden die in contact met zichzelf, die spirituele groeien wil maken maar vooral contact met jezelf.” – Natasja van de Ven

 

Lees alle reviews op deze pagina.

Neem contact met me op!

Vragen? Of wil je een gratis kennismaking inplannen?

Contact opnemen praktijk

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Praktijkinformatie

Spiritual Energy Healing

Wendy van Kemenade - Janssen

Wezelstraat 2
5555AR Valkenswaard
 • In de praktijk
 • Online
 • Op locatie
Neem direct contact op met Spiritual Energy Healing
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.