Home > Vind hulp > Nynke Hoekstra

Nynke Hoekstra

Jouw Waarheid Leven

Mijn persoonlijke reis heeft me geleerd dat niks belangrijker is dan het leven van Jouw Waarheid. Onrust, angst, vermoeidheid, overwhelm en depressie vallen weg wanneer jij je leven gaat leven vanuit wie jij werkelijk bent. Wanneer jij dat gaat doen wat je hier kwam doen: volledig zijn wie jij bent.

 

Maybe the journey isn’t so much about becoming anything.

Maybe it’s about unbecoming everything that isn’t really you, so you can be who you were meant to be in the first place.

– Paulo Coelho

 

Als Intuitive Guide werk ik vanuit een diep weten in mij dat Mind – Body – Spirit intrinsiek verbonden zijn met elkaar. Fysieke klachten hebben zich in je lichaam gemanifesteerd als signaal dat je op een bepaald level (emotioneel – spiritueel – mentaal – fysiek) niet volledig in balans bent en dat deze disbalans je aandacht wil. Het heeft je een verhaal te vertellen.

Wat gebeurt er in jou of wat is er met jou gebeurd waardoor je niet je ware zelf kunt of wilt leven?

Een grote vraag, die je misschien niet zomaar kunt beantwoorden. Maar de enige vraag die kijkt naar wat de werkelijke oorzaak is van de symptomen die je ervaart. Dit kunnen fysieke symptomen zijn zoals vermoeidheid, burnout en stress, maar het kan ook een onaangename situatie zijn die je blijft aantrekken, of het uit zich in een relatie die moeizaam verloopt. Alles werkt met elkaar samen.

Wat ik heb geleerd in de afgelopen 13 jaar dat ik met persoonlijke ontwikkeling en heling bezig ben, is dat heling een organisch proces is. Wat ik daarmee bedoel is dat jouw leven, jouw huidige realiteit, je alles geeft wat je in het moment nodig hebt, en wat je op dat moment aan kunt om mee te werken.

Dat wat je aandacht wil,  aandacht vragen.

Dat wat je nu aan te kijken hebt gaat de weg openen voor dat wat je nog meer te zien hebt, of juist mag gaan ontvangen. Je hoeft dus niet te gaan graven wat er nog meer allemaal gebroken kan zijn. Alles komt wanneer je er klaar voor bent.

The only thing is, ben je bereid om aan te kijken wat zich nu aandient?

In een Clarity Session kijken we naar wat jij te zien, horen, voelen of begrijpen hebt. Nu, in dit moment. Waar loop je vast of in circels, wat gaat moeizaam of is pijnlijk? Waarin wil je helderheid ontvangen, wat mag je gaan loslaten? In welk stuk wil je doorvoelen wat jouw authentieke waarheid je heeft te vertellen?

Mijn sessies zijn Intuitively Guided en daarbij maak ik gebruik van de Life Alignment Techniek. Aan het einde van de sessie ben je je meer bewust van het patroon, de angst of de pijn die ten grondslag ligt aan de symptomen of de emotionele blokkade die je ervaart.

Wanneer je gaat loslaten wat niet (meer) bij je hoort (en misschien wel nooit van jouw geweest is), kun jij je weer meer en meer gaan verbinden met je pure essentie, met jouw licht. Je gaat in je kracht staan, en je gaat je keuzes maken vanuit die plek in jou die super helder heeft wie jij werkelijk bent, wat jij hier komt doen, en wat jij op dit moment van je reis nodig hebt.

Lees hier hoe anderen het werken met mij ervaren. 

Spreekt dit je aan of zou je graag meer willen weten, neem dan even contact met me op via het contactformulier of via mijn website www.nynkehoekstra.com

Praktijkinformatie

Nynke Hoekstra

Nynke Hoekstra
  • Online
Neem direct contact op met Nynke Hoekstra
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.