Home > Blogs > Herstellen harmonie binnen families

Herstellen harmonie binnen families

Na een traject van relatietherapie kunnen partners weer innerlijke vrede en harmonie ervaren – onafhankelijk van de genomen beslissingen

Stellen die bij mij zijn geweest voelen zich (weer) gezien en gehoord. Binnen mijn praktijk is er altijd ruimte om naar het hart te luisteren en de ziel te laten spreken. Vaak zit daar de Ego mind / het denken tussen. Die zorgt voor veel communicatieproblemen en misverstanden. Met mijn hulp krijgen partners inzichten in hun eigen vastgelopen patronen en kunnen zij de belemmerende factoren oplossen. Hierdoor kunnen liefde en harmonie weer stromen. In mijn praktijk werk ik aan het herstellen van harmonie binnen families, onafhankelijk van de genomen beslissingen. Dit is de enige manier om dezelfde patronen niet te blijven herhalen.

herstellen-harmonie-binnen families-relatietherapie

Ik heb ervaring met verschillende stellen en situaties. Indien liefde en respect nog aanwezig zijn kunnen de belemmerende factoren altijd opgeruimd worden. Maar ook is het altijd mogelijk om met een goed gevoel uit elkaar te gaan. Het met een fijn gevoel afsluiten van de oude relatie betekent het creëren van een mooie schone weg voor een nieuwe relatie. Soms kost het tijd en energie, maar het geeft meer kansen om de echte liefde te ontmoeten. Graag begeleid ik ook mensen die echte liefde in hun leven toe willen laten.

Vanuit mijn ervaring weet ik veel over de tweelingzielconnectie. Dit zijn soms moeilijke relaties die uiteindelijk de meest gelukkige kunnen worden.

Relaties en kinderen

Wanneer partners elkaar niet begrijpen, lijden kinderen daar vaak onder. Ze nemen verschillende overtuigingen en trauma’s mee naar hun volwassenheid. Kinderen hebben geen filters en ze kunnen niet onderscheiden wat van hen is en wat niet. Deze trauma’s leven een eigen leven in hun onderbewuste. Meestal hebben deze kinderen wanneer ze (jong)volwassen zijn geen idee dat ze de bagage van hun ouders met zich meedragen waardoor ze geen eigen plek in de wereld kunnen vinden. Daarom is het heel belangrijk om met jonge kinderen therapeutische hulp te zoeken. Iedere ouder wil zijn of haar eigen kind gelukkig zien!


Dit is een bijdrage van Aurora Grigorjeva van New Paradigm Therapy