Home > Blogs > Ervaring met Calmzy verzwaringsdeken (8KG)

Ervaring met Calmzy verzwaringsdeken (8KG)

Ik mocht voor jullie de Calmzy (@calmzyblankets) verzwaringsdeken uittesten en mijn ervaring delen. WAUW wat een geweldige manier om een diepe ontspanning te ervaren. Inmiddels slaap ik 3 weken onder de calmzy en kan ik zeggen dat ik niet meer zonder wil.

De deken weegt 8 KG en geeft je een veilig en geborgen gevoel waardoor je gemakkelijk in een diepe slaap valt en uitgerust(er) wakker wordt.  Smiddags een uurtje chillen onder deze deken in combinatie met een meditatiefilmpje geeft je een energieboost en werkt zeer ontspannend.

De Calmzy verzwaringsdeken is gemaakt van 7 lagen in plaats van 5 lagen voor een betere slaapervaring. Gemaakt van 100% hoogwaardig ademend katoen met twee extra beschermlagen die ervoor zorgen dat het glaszand niet gaat lekken, waardoor je verzwaringsdeken langer meegaat!

De onderliggende wetenschap bij verzwaringsdekens is Diepe Druk Stimulatie (DDS). DDS is een constante diepe druk op het lichaam, die subtiel en gelijkmatig over het lichaam verdeeld wordt. De diepe druk voelt fijn aan en geeft het gevoel van een stevige knuffel waardoor je heerlijk kunt ontspannen en diep kunt slapen. Verminder angst en stress

Studies tonen aan dat verzwaringsdekens het serotonine en melatonine gehalte verhogen, terwijl cortisol gehaltes verlaagd worden.

Naast deze voordelen die echt een toevoeging zijn op de slaapbeleving ziet deze deken er ook nog eens fantastisch uit. Echt een aanrader! Bestel jouw exemplaar op www.calmzy.nl!