Home > Blogs > De beste noise-cancelling koptelefoons

De beste noise-cancelling koptelefoons

Een van de beste hoofdtelefoons met ruisonderdrukking is een must-have voor muziekliefhebbers, of je ze nu gebruikt wanneer je thuis werkt of onderweg luistert. Welke stijl, prijs of functies je ook zoekt, we hebben de allerbeste hoofdtelefoons met ruisonderdrukking verzameld op basis van prijs-kwaliteitverhouding en ontwerp.

1. Sony WH-1000XM4

De Sony WH-1000XM4 levert uitstekende ruisonderdrukking en verrassende geluidskwaliteit in een lichtgewicht, comfortabel ontwerp.

Hoewel ze er niet significant anders uitzien dan hun voorgangers, helpen de Sony WH-1000XM3, een aantal nieuwe functies, waaronder multipoint-pairing, DSEE Extreme opschaling, gespreksbewustzijn en automatisch afspelen / pauzeren met behulp van een ingebouwde sensor allemaal de WH- 1000XM4 claimt de titel van beste hoofdtelefoon in 2020.

2. Bose Noise Cancelling Headphones 700

 

Ze verslaan de Sony WH-1000XM4 niet helemaal in termen van batterijduur en prijs, maar de Bose Noise Cancelling Headphones 700 zijn nog steeds een briljant paar over-ear-koptelefoon – en de beste Bose-koptelefoon die we hebben beoordeeld.

Traditioneel is een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking ontworpen om omgevingsgeluiden om je heen te blokkeren, zodat je je muziek duidelijker kunt horen. Dit kan erg effectief zijn als je naar muziek luistert. Als je echter een telefoongesprek voert, kan de persoon met wie je spreekt nog steeds alles horen wat er om je heen gebeurt. De Bose Noise Cancelling Headphones 700 proberen dit te verhelpen door ruisonderdrukking toe te passen op telefoongesprekken en muziek, wat een fantastische functie is – daarom zijn dit de beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoons om te bellen.

3. Marshall Monitor II ANC

De Marshall Monitor II ANC is ongetwijfeld de beste hoofdtelefoon van het merk tot nu toe; de audiokwaliteit die hier wordt aangeboden overtreft ver alle voorgaande modellen, met een gebalanceerde presentatie, soepele middentonen en een over het algemeen krachtig, rockklaar geluid.

Ze voelen zich comfortabel, hebben tonnen cool rock-erfgoed en zien er stijlvol uit. Dat, naast hun goede ruisonderdrukking, eenvoudige bediening en bijbehorende app, maakt de Marshall Monitor II ANC’s tot een aantrekkelijk alternatief voor de Sony WH-1000XM4.

 

Bekijk hier meer van onze favoriete musthaves.