Home > Blogs > Burn-out & Astrologie | Tweeling

TWEELING. 21 mei tot 21 juni.

Het teken Tweeling behoort tot het element lucht. Zijn seizoen is de lente, een pionier. Hij is beweeglijk en wil communiceren.
De tweeling is van nature charmant, nieuwsgierig en heeft een uitgebreid netwerk. Doordat er zoveel valt te ontdekken kan er een oppervlakkigheid ontstaan en hollen ze van de ene naar de andere cursus; niets wordt dan afgemaakt.

Astroloog Antoinette van der Kaaij

De planeet Mercurius behoort bij het teken Tweeling en is onderdeel van het 3ehuis.

BURN-OUT en Tweeling

De tweeling heeft de neiging om door te gaan, maar door af en toe te stoppen en het hoofd leeg te laten lopen, komt er stress vrij.
Ze zijn beweeglijk en hebben geen rust! Ook zijn ze vlug verveeld en willen alles tegelijk doen. Door het ogenschijnlijke goede aanpassingsvermogen kunnen ze uit balans raken, omdat er in het hoofd iets anders speelt.

Healing

Wandelen en sport zijn bij uitstek manieren om weer tot rust te komen. Door de boel, de boel te laten en hun gedachten los te laten, kunnen ze weer opladen. De stress verdwijnt uit het hoofd en ze kunnen weer helemaal terug naar het begin…
Reizen en met vrienden er op uitgaan, dat heeft de Tweeling nodig. De energie wordt dan weer helemaal opgeladen.

Sleutelwoorden voor de Tweeling:

Communicatie, verbindingsbehoefte, netwerken, verandering en reizen.


Mocht je meer willen weten over het teken Tweeling of hoe een burn-out te voorkomen, bezoek de profielpagina van Astroloog Antoinette van der Kaaij.