Home > Blogs > Burn-out & Astrologie | Kreeft

Burn-out & Astrologie | Kreeft

21 juni tot 21 juli.

De Kreeft behoort tot het element water. Haar seizoen is de zomer, ze is een pionier en hoofdteken. Zij wil alles zelf bepalen, maar ze is ook ontvankelijk voor gevoelens van de ander.
Het is een zeer vrouwelijk teken, de emoties veranderen per dag, zoals de stand van de Maan.

De Maan hoort bij het teken de Kreeft en heerst over het 4e huis.

De Kreeft kan moeilijk loslaten, de emoties kunnen behoorlijk oplopen en blijven hangen totdat alles weer helemaal is verwerkt. Ze heeft de tijd nodig…

In de liefde is ze beschermend! Ze neemt de tijd om het vertrouwen van haar partner te ontwikkelen, eenmaal binnen dan heb je een zeer loyale partner en nooit saai. Familie/geschiedenis speelt een grote rol.

Burn-out en de Kreeft

Veiligheid is het uitgangspunt. Door haar gemoedstoestand niet te tonen; binnen te houden, kan de Kreeft helemaal in haar gevoeligheid verdrinken. Door op tijd aan te geven dat zij zich zorgen maakt, kan er veel energie bespaard blijven en hoeven de emoties niet zo hoog op te lopen. DRAMA: daar zijn Kreeften een meester in!

Prinses Diane van Engeland was een echte Kreeft! HEALING.

Door genoeg tijd voor jezelf te nemen en langs het strand te gaan wandelen, kan de Kreeft weer helemaal opladen. Naar muziek luisteren of een bad nemen, kunnen voor het humeur helend werken. Vooral ook blijven lachen, daar knapt de Kreeft helemaal van op.
Goed eten en drinken en de Kreeft is weer helemaal op haar gemak.

Sleutelwoorden voor de Kreeft

Emotioneel, romantisch, trouw en zorgzaam.

Mocht je meer willen weten over je eigen sterrenbeeld of horoscoop of hoe je een burn-out kunt voorkomen, lees dan mijn profiel.

Je kunt mij ook bereiken via a.kaaija@gmail.com.