Onderscheid je van de rest

Je onderneemt al een tijdje, maar de ware doorbraak waar je zo naar verlangt blijft steeds uit. Terwijl je zó graag mensen wil helpen en succesvol wil zijn. Niet door nóg harder te werken, maar vanuit rust, liefde en vertrouwen.

Weet dat er ook in deze tijd – ondanks de bijzondere, uitdagende periode – heel veel ondernemers succesvol zijn, meer dan je denkt! En jij kan ook 1 van hen zijn.

Op naar 10.000+ volgers

Wij groeien langzaam uit tot het grootste burn out en stressnetwerk van Nederland en Belgie. Ook wij begonnen met 0 volgers en hebben in een korte tijd 12.000 volgers aan ons verbonden, dagelijks komen daar organisch(!) +/- honderd volgers bij.

Wij kennen onze doelgroep inmiddels behoorlijk goed. Omdat wij willen dat jij net zo hard groeit als wij, delen wij al onze waardevolle strategietips met jou.

 

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen? 

Ons succes

Balansportaal heeft het doel om de cijfers rondom burn out en stress te reduceren. Naar verwachting zit in 2030 een kwart van de werkende Nederlanders thuis met stress gerelateerde klachten. Balansportaal is er voor iedereen die last heeft van spanningsklachten en bezig is met persoonlijke groei. Wij zijn er voor degene die wel hulp willen, maar nog niet precies weten wat zij nodig hebben, waar zij deze hulp kunnen vinden of weten wat er uberhaupt mogelijk is. Wij verbinden hen aan professionals zoals jij.

Wij zorgen ervoor dat jij onder de aandacht komt bij deze doelgroep.

Wij matchen vraag en aanbod op het gebied van  burn-out , depressie, angst, hormonen, beweging, voeding, ontspanning, zelfontwikkeling, HSP, verslaving en stressklachten.

Wat krijg je van ons?

  • Iedere week een gouden tip en waardevolle inspiratie
  • Leer kritisch kijken naar de huidige situatie
  • Een gratis focussessie t.w.v. 157 euro
  • Alle ins en outs & mega veel waardevolle informatie
  • Maak gebruik van ons netwerk

Boost je online vindbaarheid!