Home > Blogs > Gratis training Manage je stress – Lian Angelino

Gratis training Manage je stress – Lian Angelino

“Even uitrusten en dan weer verder”. Vaak als we stress bij onszelf opmerken, schieten we direct naar de oplossing: hoe zorg ik NU voor minder stress, zodat ik weer door kan. Of we proberen stress met onze stress om te leren gaan door stressbestendiger te worden. We volgen trainingen om te leren hoe je effectief kunt blijven presteren onder tijdsdruk, bij tegenslag of teleurstelling.

Weet wat je moet doen

Weten hoe je stress kunt verminderen en effectief om kunt gaan met stress zijn zeker geen overbodige luxe in deze tijd. Alleen geloof ik dat als je op de langer termijn meer ontspanning en rust wil in je hoofd en leven, het belangrijk is dat je ook de tijd neemt om stil te staan bij vragen die jouw meer zicht geven op de oorzaken van je stress:

-Zijn er bepaalde gedachten die leiden tot stress?

-Vertoon je bepaald gedrag dat zorgt voor stress?

-Wat kun je leren van een stressvolle situatie?

Bewustwording van en inzicht in de oorzaken van je stress helpen je om op weer regie terug te nemen over je eigen tijd en leven. Je kunt dan keuzes gaan maken die je helpen stress te voorkomen, zodat je gaat weer regie voelt over je eigen situatie en kunt genieten van je tijd, in plaats van steeds maar het gevoel te hebben van alles te moeten.

Manage je stress

Lijkt het je interessant om hier meer over te weten? In mijn training Manage je stress, help ik je je stresssituaties te analyseren en jouw stresssignalen en oorzaken van stress in kaart te brengen. Je kunt de eerste 4 lessen van de training gratis en vrijblijvend uitproberen door je aan te melden via deze link: https://www.lianangelino.nl/gratis-training-manage-je-stress/

Wil je nou graag weten of het volledige traject Manage je stress wat voor jou is? Stuur mij dan even een berichtje: contact@Lianangelino.nl