Home > Behandelingen > Relatiecoaching

Relatiecoaching

Ontdek elkaar opnieuw

Een relatie is in de basis een ingewikkelde constructie. Twee personen moeten met elkaar samenleven. Dit geeft vroeg of laat hoe dan ook een keer frictie. Merk je dat de frictie de laatste tijd steeds frequenter en/of in intensere vormen aanwezig is? Dan is relatiecoaching of relatietherapie wellicht een goed idee.

Wat is relatiecoaching?

Relatiecoaching is erop gericht om relatieproblematiek aan te pakken en te verminderen. Dit bereik je door meer te weten te komen over de achterliggende oorzaken van onenigheid. Deze inzichten leiden dan tot een meer heldere communicatie tussen beide partijen. Je krijgt meer begrip voor elkaars situatie. Uiteindelijk is dat de basis van een gezonde relatie. Je leert je in te leven in de ander. Voor je het weet is de relatie weer als vanouds!

Relatiecoaching helpt jou (en je partner) meer voldoening te vinden in je (persoonlijke) relaties. Een relatiecoach kan je helpen bij het stellen van relatiedoelen, het begrijpen van je huidige relatie, te rouwen om een verloren geliefde of een (liefdes)relatie naar een hoger niveau te tillen.

Relatiecoach

Een relatiecoach is gespecialiseerd in verschillende relatiedynamieken, van romantische relaties tot familierelaties en vriendschappen.

Relatieoaching kan helpen om pijnlijke gedachten los te laten en een eigen visie op je relatie te creĆ«ren. 

 

Bekijk het overzicht van relatiecoaches op Balansportaal