Home > Backlinks toevoegen

Verbeter je online vindbaarheid

Wil je zonder moeite hoger scoren in Google?

Behandel je burn-out en stressklachten? Wij voegen 2 backlinks naar jouw website, toe op het waardevolle platform Balansportaal toe.

 

Website aanmelden

Wat zijn Backlinks?

Backlinks zijn linkjes op websites die naar jouw website verwijzen. Mede dankzij backlinks kun je hoger in de organische zoekresultaten van Google komen te staan. Hoe meer websites naar die van jou verwijzen, hoe beter Google jouw website waardeert. Dat komt doordat deze websites die van jou als het ware aanbevelen.

In het moderne SEO landschap zijn kwaliteit en relevantie steeds belangrijker geworden. Het is dan dan ook belangrijk om relevante, kwalitatief hoogstaande links te verkrijgen voor jouw website. Ter vergelijking, een backlink op de burn-out startpagina kost 180 euro per jaar (excl. btw).

Waarom zijn ‘aanbevelingen’ belangrijk?

Het is erg belangrijk dat andere websites die van jou aanbevelen. Hoe meer andere websites met dezelfde doelgroep naar een website verwijzen, hoe meer Google gelooft dat het inderdaad een goede website is. De zoekmachine wil alleen de beste websites in haar zoekresultaten aan gebruikers laten zien. Daardoor hecht Google veel waarde aan een website die veel backlinks heeft. 

Backlinks van gerenommeerde websites

Een goede backlink is sowieso een backlink die van een gerenommeerde website afkomt. Hoe meer Google de website waardeert die naar jouw website verwijst, hoe meer waarde Google ook hecht aan de links waarnaar zo’n website verwijst.

Websites met een hoge positie in Google

Het kan best lastig zijn om een gerenommeerde website naar die van jou te laten verwijzen. Maar ook andere websites met een hoge positie in Google zijn uitstekende kandidaten om goede backlinks te creëren. Deze websites hebben zelf al een hoge waardering van Google. Hierdoor vindt Google het alleen maar geloofwaardiger dat jouw website ook een hoge positie verdient, als deze websites naar die van jou verwijzen. 

Websites die relevant zijn voor jouw website

Daarnaast is een backlink echt goed, wanneer er een hoge relevantie is tussen de twee websites. Omdat jouw website website hoogstwaarschijnlijk over coaching of een behandeling gaat is de relevantie tussen een jouw website en Balansportaal hoog. Wanneer je dus beter gevonden wilt worden zonder eigen profielpagina is dit een mooie kans.

Website aanmelden