Traject (Pijn)Vrij Zijn volgens de Pijn Reset Methode

Loop jij rond met chronische pijnklachten? Of wil je weer in verbinding komen met jezelf?

Door weer naar verbinding met jezelf te gaan, ontdek je de kracht om je eigen pad te bewandelen en je volledige potentieel te omarmen. Neem de tijd om te luisteren naar je lichaam - Het is jouw kompas op je reis en vertelt je eigenlijk zoveel. Het is de sleutel voor groei en welzijn, op alle niveaus.

April heb ik nog een enkele plek vrij in 1 van mijn 1 op 1 trajecten van 7, 12 of 16 weken. Ik (Kiki) richt me op vrouwen met stress, burn-out en chronische pijnklachten, maar ook op diegenen die streven naar een diepere verbinding met zichzelf. Wellicht omdat je denkt niet zeuren en door of zelden hulp vraagt, je alle ballen hoog hebt moeten houden of een rugzak hebt hebt waar een deel van jou (on)bewust schreeuwt om het aan te gaan en het echt te mogen gaan loslaten.

Ik ben Pijn Reset Behandelaar en MindBody Coach. Daarnaast Massage en Lichaamstherapeut. Ik heb 2 programma's die volledig op maat op jouw specifieke situatie worden afgestemd en waar wij zowel fysiek, mentaal als op emotioneel vlak aan de slag gaan.

• Het (Pijn)Vrij Zijn Traject mede volgens de Pijn Reset Methode
• Het Empowerment Exploration Programma

Daarnaast bied ik ook losse Empowerment Sessies aan en MindBody Coaching, Familieopstellingen en is dit ook goed inzetbaar bij bedrijven om de welzijn te verbeteren. Binnenkort ook BRTT® & TRB® 

Wil jij weer dichtbij jezelf komen, in je kracht! Loslaten wat je niet meer dient. Jezelf niet meer wegcijferen en op automatisch piloot doorgaan terwijl energie weglekt of jouw lichaam niet meer meewerkt?

Neem dan gerust contact met mij op. Heb je chronische pijnklachten vul dan de Pijntest op de website in en dan kan ik meteen al kijken of ik iets met jou klachten zou kunnen ♡

Op www.pijnvrijzijn.nl vindt je meer informatie en kan je een vrijblijvend gratis adviesgesprek aanvragen, zodat we in een gesprek van 45 a 60 minuten echt kunnen kijken of een traject bij jou past en waar je momenteel tegenaan loopt of zou willen verbeteren/loslaten.  Ik ga alleen met iemand een traject aan als je er echt aan toe bent en ik jou kan helpen. Ik kom graag met je in gesprek en laten we kijken naar de mogelijke oplossingen.

Een artikel wat ik laatst schreef voor Balansportaal over de Pijn Reset Methode vindt je hier.

Informatie

Praktijk

Carenetics® | Pijnvrij Zijn

Locatie

Pijnvrij Zijn, Moeflonweide, Nieuwegein, Nederland

Datum

april 8, 2024

Starttijd

10:00

Eindtijd

17:00

Media

Zoek op Balansportaal

Dankjewel!

Het e-book '14 gouden tips, kom sterker uit een burn-out' staat voor je klaar