Home > Agenda > 5 daagse Zelfliefde Challenge ‘Word je eigen Lief’

Heb je altijd veel over voor anderen, maar gun je jezelf weinig?

Doe mee met de Zelfliefde Challenge

Zelfliefde, wat is dat?

Er wordt regelmatig over gesproken. Je hebt er vast al eens over nagedacht, of niet.

Misschien klinkt het voor jou wat vaag of zweverig. Of kun je het je echt nog niet voorstellen dat je echt zou vertrouwen op jezelf. Dat je jezelf niet meer zou saboteren met je eigen gedachten maar dat je ook regelmatig fijne gedachten hebt over jezelf.

Maar hoe fijn zou het zijn als je je eigen beste vriend of vriendin zou zijn? Dat je voldoende zou hebben aan jezelf? Dat je jezelf niet alleen kunt vertellen dat je er mag zijn, maar dat ook zo voelt?

In 5 dagen gaan we samen aan de slag met de liefde voor jezelf. Iedere dag een online sessie met de groep, waarin we gaan werken met onderwerpen als:

  • Wat is zelfliefde en wat heb ik eraan?
  • Inzicht in de liefde voor jezelf
  • Ervaren wat er is en hoe het ook anders kan
  • Praktische tools voor meer zelfliefde in de praktijk

We gaan er niet alleen over praten maar we gaan echt aan de slag.

Wat houdt de challenge in?

Deze challenge is anders dan anderen, want ik vind het belangrijk dat er echt een verandering plaatsvindt in hoe jij naar jezelf kijkt. Daarom heb ik ervoor gekozen om niet 5 dagen achter elkaar te doen (dan is de kans op integratie kleiner), maar 3 dagen achter elkaar, en daarna 2 terugkomsessies (1 week en 2 weken later). Dan heb je meer tijd om te laten bezinken en te laten integreren wat we hebben gedaan tijdens de sessies.

Dag 1: Valentijnsdag 14 februari 10:00 uur

Dag 2: Dinsdag 15 februari 10:00 uur

Dag 3: Woensdag 16 februari 10:00 uur

Dag 4: Woensdag 23 februari 10:00 uur

Dag 5: Woensdag 2 maart 10:00 uur

Alle sessies duren ongeveer een uur, waarin we echt op een interactieve manier met elkaar aan de slag gaan. Het zal fijn zijn en gezellig, maar ik zal je ook aan het werk zetten, want anders verandert er niks!

Hierna heb je concrete tools in handen waarmee je voortaan op een mildere wijze naar jezelf zult kijken. En het is gewoon heel erg leuk om jezelf die extra aandacht te geven die je verdient!

Voor 49 euro heb je dus 5 sessies van een uur met mij als gecertificeerd coach en NLP Master & Trainer. Dat is nog geen 10 euro per sessie. Ik houd er niet veel aan over, maar ik doe dit graag samen met jullie. Omdat ik denk dat wij vrouwen allemaal wel wat extra liefde aan onszelf mogen geven. En dat we dat vaak vergeten doordat we zoveel bezig zijn om het goed te doen voor anderen.

Vind jij ook dat je wel wat extra aandacht verdient en zie ik je met Valentijn?

 

Doe mee met de Zelfliefde Challenge