Home > Agenda > Zachtekracht avond voor vrouwen

Ik geloof dat het tijd is om op te staan. Voor jouw dromen, voor je verlangens, voor waar je in gelooft, voor jouw gevoeligheid.
Het is tijd voor JOU! Jij mag gezien worden!
Daarom heb ik besloten jullie hier bij te willen helpen en ga ik donderdag 28 januari een Zachtekracht avond voor vrouwen geven.

Je maakt deze avond je eigen vision board voor 2021. Het is deze dag ook nog eens de eerste volle maan van 2021. Dus een prachtig moment om oude dingen los te laten en helder te krijgen waar je in 2021 naar toe wilt. Het mooie van een visionboard, is dat het je heel helder laat zien wie jij bent, waar je voor staat, wat je dromen of wensen zijn. Het nodigt je uit om naar binnen te keren.
Je gedachten uit te zetten en te voelen.

Een visionboard laat altijd zien wat er in jouw leeft. Juist door het visueel te maken zet je een mooie intentie. En mijn eigen ervaring maar ook die van eerdere deelnemers is, dat het ook zelfs uitkomt wat er op je visionboard staat.

Ik heb plek voor 5 lieve vrouwen die voelen dat ze zichzelf willen neerzetten, zichzelf meer willen laten zien, die even een avondje tijd voor zichzelf willen. Tijd:19.00-22.00. Investering voor deze avond €30,- incl. alle materialen, koffie, thee en iets lekkers. Een avondje speciaal voor jou, samen met andere vrouwen. Ik kijk er naar uit. Ben jij er bij?

 

 

Hartelijke groet,

 

Inge Hofman

www.balancingpraktijk.nlZachtekracht avond voor vrouwen