Home > Agenda > Workshop tussen de paarden: Uit je hoofd, in je hart

Uit je hoofd, in je hart

Workshop tussen de paarden

Paarden hebben een energetisch veld rondom hun hart dat 5x groter is dan dat van de mens. Dat kun je voelen. Je wordt ook gelijk rustig doordat hun hartslag net iets lager is dan die van ons. Daarom kun je bij paarden zo goed oefenen om uit je hoofd te komen en in je hart te zijn. Dat gaan we doen tijdens deze workshop.

  • Zit jij vaak in je hoofd?
  • Verlies je soms het gevoel van verbondenheid?
  • Pieker je veel?
  • Wil je weer meer verbinding met jezelf en de natuur ervaren?

Doe dan mee met deze workshop tussen de paarden, waarin we leren van hun wijsheid hoe het is om uit je hoofd te komen. Je maakt weer verbinding met je hart, komt meer in je lichaam en verbind je met dieren en de natuur.

In het eerste deel van de workshop maak je verbinding met je eigen hart en met het hartsveld van de paarden. We gaan in verbinding met de paarden, er is ruimte voor een reading van je hart door de paarden. In het tweede deel van de workshop werken we met opstellingen.

Aan het einde van de middag:

  • Is jouw hart weer open
  • Ben je gevoed door het hartenveld van paarden
  • Heb je meer inzicht in wat jouw hart nodig heeft om vrijuit te kunnen leven

We werken met geleide meditatie, opstellingen bij de paarden en energetische paardencoaching. Een mooie kennismaking met het werk van Metgezel en een kans om tools te leren, die je helpen om ook in het dagelijks leven makkelijker uit je hoofd te komen en in je hart te zijn. De workshop wordt gegeven door Daphne Koenders.

De workshop is in een kleine groep in de buitenlucht en vindt plaats op Boerderij RustHove in Gouderak. Inloop vanaf 13.30 uur, start 13.45 en eindtijd rond 17.00 uur. De workshop kost €59,00 per persoon, inclusief thee en snacks. Ervaring met paarden is niet nodig. Aanmelden kan per email naar info@metgezel.org.