Home > Agenda > Workshop Stress Loslaten (obv TRE)

Wat is TRE?

TRE staat voor Tension & Trauma Releasing Excersizes. Het is een techniek om zelf stress en diep chronische spanning los te laten. Je lichaam herstelt zichzelf waardoor er een innerlijk gevoel van rust en kalmte ontstaat.

TRE is een hele praktische manier om je stressniveau te verlagen. Eenmaal goed aangeleerd kun je er thuis ook actief mee aan de slag.

Wanneer meedoen?

Doe zeker mee als je:

 

  • Af wilt van chronische spanning in je lichaam
  • Rust in je hoofd zoekt
  • Emotioneel stabieler wilt zijn
  • Burn-out thuis zit en actief aan de slag wilt met je herstel
  • Veel op je bordje hebt en bang bent dat je overspannen/ burn-out raakt

De workshop is geschikt voor alle niveaus. Ervaring is niet nodig, dat komt vanzelf.

 

Dit vonden anderen van de workshop

“Nogmaals bedankt voor de introductie cursus TRE! Ik heb ervaren dat de effecten van de TRE een paar dagen door gingen. Wat betreft mijn stress niveau: de dag van de workshop ging erg stressvrij, bedacht mij op eens ‘wat bijzonder dat ik zo rustig blijf’, toen mijn zoontjes elkaar in de haren vlogen. Autorijden parkeren enz. alles ging een stuk relaxter. Hier ga ik thuis mee verder!”

“Het is een fijne manier om bij mezelf te komen. Meer rust en minder gedachten. Een veilige omgeving waarin m’n lijf wint van mijn hoofd. Ik kan nu meer aan en voel me ontspannen. “

Over Tasha Visman

Wil je weer lekker in je vel zitten zodat je je energiek, vrij en blij voelt in je werk en leven? Geloof me, het is mogelijk! Ook voor jou.

 

Mijn naam is Tasha Visman. Als lichaamsgericht therapeut en TRE ® Provider help ik je de vicieuze cirkel van stress en burn-out te doorbreken zodat klachten verdwijnen en je weer gezond en gelukkig wordt in werk en leven.

Meer achtergrondinformatie

Waarom zou je meedoen?

De workshop is een hele praktische manier om je stressniveau te verlagen. 

Je leert je eigen zenuwstelsel te kalmeren en zo de effecten van (chronische) stress, trauma’s en (spier)spanning los te laten. Hierdoor ervaar je fysiek, emotioneel en mentaal meer rust, ruimte en ontspanning.

Eenmaal goed aangeleerd kun je thuis ook actief met TRE aan de slag.

Investering: €47,50

Lokatie: Yoga Studio Soest

Er is plek voor 8 deelnemers. Als de workshop je aanspreekt, wacht dan niet te lang. Vol = vol.

Voor meer informatie ga je naar mijn website.

Ik meld me direct aan