Home > Agenda > Workshop Op weg naar jouw geluk: een leven in licht, liefde en vrijheid

Workshop Op weg naar jouw geluk: een leven in licht, liefde en vrijheid

Het nieuwe jaar is van start gegaan. Een jaar vol nieuwe kansen en mogelijkheden om je leven meer inhoud, kleur en rust te geven en meer geluk te ervaren.

Misschien heb jij je voorgenomen om bepaalde aspecten van je leven waar je minder tevreden over bent aan te pakken en daar nu eindelijk eens verandering in aan te brengen. Maar hoe ga je dat doen? Waar ga je beginnen? Kan je dit zelf of heb je misschien een steuntje in de rug nodig?

 

Als je een idee wilt krijgen hoe je dit met professionele begeleiding kunt doen kom dan naar deze Workshop in het kader van de Geluksroute Haarlem op zaterdag 4 februari 13:30 -16:30

https://www.geluksroute.nu/editie/haarlem2023

 

Aurealis coaching

Binnenweg 201

2101JJ Heemstede

 

Ontdek hoe je kunt leven vanuit liefde en vrijheid en hoe je je leven niet meer laat beheersen door je onbewuste neiging om te vermijden wat je niet wilt.

Diepgewortelde overtuigingen en emoties hebben zich vastgezet in je lichaam en zorgen ervoor dat je gevangen bent in je systeem.

Door je bewust te worden van deze overtuigingen en de bijbehorende emoties toe te laten en te doorleven maak je een enorme helende kracht los die je brengt naar een leven in licht, liefde en vrijheid. Jouw doorbraak naar geluk.

Kom tijdens de Geluksroute Haarlem ervaren wat dit voor je kan betekenen. Van harte welkom!

Graag van te voren even aanmelden op info@aurealiscoaching.nl of 06 15517320 (Ardo Ebbinge)