Home > Agenda > Workshop ‘Op weg naar een leven in liefde en vrijheid’

Workshop 'Op weg naar een leven in liefde en vrijheid'

Het voorjaar dient zich aan. In de natuur zie je nieuw leven ontstaan: knoppen aan de bomen en voorjaarsbollen uit de grond ontvouwen zich. Bij veel mensen brengt de lente ook een verlangen met zich mee naar je ont-wikkelen en nieuwe energie en levenskracht te laten stromen. Het biedt nieuwe kansen en mogelijkheden om je leven meer rust, inhoud en kleur te geven en meer geluk te ervaren.
Misschien heb jij je voorgenomen om bepaalde aspecten van je leven waar je niet tevreden over bent aan te pakken en daar nu eindelijk eens verandering in aan te brengen. Maar hoe ga je dat doen? Waar ga je beginnen? Kan je dit zelf of heb je misschien een steuntje in de rug nodig?

Als je een idee wilt krijgen hoe je dit onder professionele begeleiding kunt doen kom dan naar deze Workshop.
Ontdek hoe je kunt leven vanuit liefde en vrijheid en hoe je je leven niet meer laat beheersen door je onbewuste neiging om te vermijden wat je niet wilt.
Diepgewortelde overtuigingen en emoties hebben zich vastgezet in je lichaam en zorgen ervoor dat je gevangen bent in je systeem.
Door je bewust te worden van deze overtuigingen en de bijbehorende emoties toe te laten en te doorleven maak je een enorme helende kracht los die je brengt naar een leven in licht, liefde en vrijheid. Jouw doorbraak naar geluk en wijsheid.

 

Datum: vrijdag 17 maart of zaterdag 1 april 2023                     Tijd: 13:30 – 16:30 uur

Locatie: Aurealis coaching, Binnenweg 201, 2101JJ Heemstede

Trainer: Ardo Ebbinge

Kosten: € 50,- (incl. BTW)  Koffie, thee en wat lekkers zijn inbegrepen

Aanmelding: mail naar info@aurealiscoaching.nl of bel-sms-app 06 15517320

Meer informatie: https://www.aurealiscoaching.nl/?p=433