Home > Agenda > Workshop Mindgeluk door burn-out specialist Judith Willems

Workshop 'Mindgeluk'

Door burn-out specialist Judith Willems

Ken je dat? Dat je hoofd maar niet stil staat, dat je wakker ligt van het piekeren en dat je steeds maar weer beren op de weg ziet? Je probeert wel om positief te denken en dat lukt soms ook wel even. Maar inderdaad, altijd maar voor even.

Want echt blijvend is dat niet, het ombuigen van nare, moeilijke en negatieve gedachten. Iedereen heeft negatieve gedachten en deze te willen ombuigen naar positieve gedachten maakt dat het alleen maar drukker in je hoofd wordt. De nieuwste inzichten in de cognitieve gedragstherapie bevestigen dat.

Acceptance and Commitment Therapy, of kortweg ACT, is een wetenschappelijk bewezen effectieve vorm van cognitieve gedragstherapie. Eind 20e eeuw is deze therapievorm in Amerika ontwikkeld door Steven Hayes. En ook in Nederland wordt ACT steeds meer toegepast, o.a. bij burn-out symptomen, angstproblemen, stress-gerelateerde klachten en in revalidatietrajecten.

De workshop Mindgeluk is gebaseerd op ACT en hierin leer je anders, slimmer te kijken naar je gedachten. Zodat je je niet meer zo laat regeren door je gedachten en jij weer ‘in control’ bent.

In de workshop werken we veel met oefeningen, metaforen en filmpjes. Dat maakt dat het niet alleen een hele leuke, actieve workshop is, maar ook dat je snel leert. Deze workshop is voor iedereen met een druk hoofd die op een leuke manier hier anders naar wil leren kijken kijken.

Speciale aanbieding:
Deze 3 uur durende online-workshop kost normaal gesproken €85,- en is nu speciaal voor Balansportaal-lezers €55,-

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden via het contactformulier van Meet Me Coaching.
Vermeld daarin:
– Aanmelding workshop Mindgeluk
– Datum van de workshop
– Balansportaal-korting

Judith Willems
Judith Willems is burn-out specialist en haar coaching is gebaseerd op ACT. Ze werkt ruim 15 jaar als coach in haar praktijk Meet Me Coaching. Naast burn-out coacht Judith ook in persoonlijke ontwikkeling en loopbaanvragen. Haar aanpak werkt zo positief, dat cliënten vanuit het hele land naar haar praktijk komen. Ze werkt tevens voor grote organisaties en wordt naast coaching ook ingezet voor het geven van trainingen, waaronder ACT op de werkvloer. Haar blogs zijn te vinden op Balansportaal en Stressplein.