Home > Agenda > WORKSHOP ADEM & IJS

Workshop Adem & IJs

MEER INFO

Workshop Adem & IJs

Tijdens de Workshop Adem & IJs word je meegenomen in de kracht van jouw adem. Hoe jij door middel van je adem invloed hebt op jouw mindset, focus, maar ook jouw rust en ontspanning. Je leert dat je met je adem meer controle krijgt over je eigen leven. Hoe COOL is het dan om dit direct zelf toe te passen door het nemen van een ijsbad. Het is meer dan alleen een ijsbad.
Ga jij de uitdaging aan met jezelf?

Info

Begeleider: Niels Scholten
Locatie: Lust for life Oldemarkt
Bijdrage: € 95,-
inclusief koffie, thee, water, lichte lunch & soep.
Max, aantal deelnemers 10

Programma 10:00 – 16:00

Inchecken + voorstellen
Ademhalingsoefeningen
Warming-up / ijsbad
Afsluiting

Reserveer je plek snel & meer info

De workshop Adem & IJs in Bovenkarspel is een dag om nooit te vergeten. Tijdens deze dag ga je met gelijkgestemden buiten je comfortzone door middel van een ijsbad. Je gaat ontspanning vinden in een spannende en uitdagende situatie. Door middel van jouw ademhaling en mindset maak je dit mogelijk. In dit persoonlijke proces kom je in contact met jouw innerlijke kracht en jouw volle potentieel. Je doorloopt verschillende lagen van bewustzijn, waarbij elk ijsbad weer uniek is. Je gaat uit je hoofd en komt in je lichaam. Een complete ervaring die je niet wilt missen.

IJsbad workshop Bovenkarspel

We beginnen de dag in Bovenkarpel met een check-in, waarbij er wordt gekeken naar je adempatroon en wat je intentie is voor die dag. Je maakt kennis met de groep, krijg direct inzicht in jouw doel en jouw ademhaling.

Door middel van oefeningen en kleine stukjes theorie krijg je een beter beeld van wat een goede ademhaling is en hoe jouw ademhaling werkt. Nog belangrijker is het daadwerkelijk voelen wat voor jou werkt en hoe. Dit doen we door verschillende ademhalingsoefeningen te doen en te ervaren.

Voor we de spanning en inspanning opzoeken komen we nog eerst tot onszelf door een ademreis. Ik begeleid je in je ademhaling, waarbij je steeds meer rust en ontspanning gaat ervaren. Je komt in de ontspanning en stilte. Vanuit die stilte gaan we ons klaar maken voor het ijsbad.

Gezamenlijk gaan we het ijsbad klaar maken, je maakt contact met de kou. Door middel van een visualisatie doorloop je het gehele proces van het ijsbad al. Op deze wijze maak je contact met de stress die het oproept, maar ook het euforische gevoel dat het ijsbad naderhand geeft. Het is daarna tijd voor de warming-up.

Tijdens de warming-up maken we het lichaam klaar voor het ijsbad, dit doen we door fysieke oefeningen en ademhalingsoefeningen. Een goed verwarmt lichaam zorgt voor een gezonde en betere ijsbad ervaring. Het ijsbad is een proces dat je als groep doorleeft, maar ook persoonlijk. Ik zorg ook voor een setting waarbij je de ruimte hebt voor jouw proces. Na het ijsbad warmen we op, praten we na en vertrekken we met met een voldaan gevoel uit Bovenkarspel.