Home > Agenda > Wat bezielt jou? Burnout preventie- en hersteltraject

Herstellen van je burnout - WAT BEZIELT JOU?-

'Wat bezielt jou?

Burnout herstel- en preventietraject

 

 

Herstellen van je burnout? 

Voel jij je overvraagd? Opgebrand of uitgeput? Heb je geen energie? Val je daarom bijna om? Zit je vast, of zit je ziek thuis? Ervaar je weinig tot geen vreugde meer in je werk en leven? En wordt je daar moedeloos en verdrietig van?

Kom dan werken aan je herstel en doe mee met ons burnout herstel- en preventietraject ‘Wat bezielt jou?’.

Tijdens dit traject ga je onderzoeken hoe het zover is kunnen komen dat je burn-out bent geraakt of dreigt te raken.  Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met thema’s als onzekerheid en vertrouwen, met de eisen en verwachtingen die je aan jezelf stelt, met het aangeven van jouw grenzen, evenals met jouw verantwoordelijkheden versus die van een ander. We gaan eveneens aan de slag met het doorbreken van  belemmerende patronen en met overtuigingen die jou onbewust in de weg zitten. Uiteraard gaan we ook met jouw kwaliteiten, talenten en  passies aan de slag. Kortom, je gaat terug naar je innerlijke kompas zodat je weer energiek en bezield de juiste richting kunt inslaan.

We werken met name ervaringsgericht door middel van systeemopstellingen, energetische oefeningen en visualisaties. Zo kan innerlijke, en daardoor blijvende verandering plaatsvinden.

Het traject bestaat uit 12 (+/-) wekelijkse dagdelen in groepsverband en 5 individuele sessies, voorafgegaan door een intake. Maximale groepsgrootte is 10 personen, minimaal 6 personen. Overleg met je werkgever of deze wil investeren in het herstellen van jouw burnout!

Kijk voor meer informatie op www. hartewerk.nu.

Je bent van harte welkom!

Jacobine