Home > Agenda > Vrouwenlijn

Vrouwenlijn een prachtige workshop voor en door vrouwen

Vrouwenlijn

De Vrouwenlijn is een langgekoesterde wens van ons en organiseren wij 21 oktober voor de vijfde keer.

In deze vreemde tijd speelt er van alles in ons leven. Deze dag gaan we terug naar de kern: voor ieder mens – en zeker voor iedere vrouw – is het het meest natuurlijk om ons te verbinden en liefde vol te ervaren. Connectie met vrouwen maakt dat je verzacht en naar binnen kunt keren. Als vrouwen in deze vorm samenkomen komt er daarnaast een kracht vrij; een oergevoel dat ieder van ons heeft meegekregen vanuit de vrouwenlijn. Vanuit een besef van jouw plek in die lijn kun je gaandeweg, vanuit intuïtie, (weer) heldere keuzes maken en je leven voluit leven.

Hoe is het nu met je? Welk thema speelt een rol en waar kom je zelf niet uit? Wat zou je in deze veilige omgeving willen onderzoeken?

Over de opbouw van dit event

De dag is op een open manier vormgegeven. Middels werkvormen uit met name systemisch werk (opstellingen) krijg je deze dag zicht op de knelpunten en vinden we openingen naar een oplossing. Er is ruimte voor veel (verschillende) opstellingen.

Je kunt zelf gedurende de dag een vraag inbrengen en leert vooral ook mee met de vraagstukken van de anderen. Vlak na de lunch, aan het begin van het tweede deel, zullen we ons richten op de vrouwenlijn. Tijdens een krachtig ritueel wordt deze zichtbaar en voelbaar; een ervaring die je nog lang zal bijblijven.

Klik hier voor meer informatie.