Home > Agenda > Voorjaars Soul Retreat ‘ De ontembare vrouw’

Voorjaars Soul Retreat 'De ontembare vrouw'

Voorjaars Soul Retreat 'De ontembare vrouw'

4 juni 2022

Wil je een bijzondere dag ervaren, tussen de paarden, middenin de natuur? Doe dan mee aan de Voorjaars Soul Retreat op 4 juni 2022!
Tijdens de Soul Retreat gaan we op zoek naar jouw innerlijke kern. Naar je zuivere intuïtie, je creativiteit, je kracht en je wilde natuur. Je wordt uitgenodigd om met andere ogen kijken naar jouw diepere lagen van zijn en naar alles wat je bij je draagt!
De rode draad van deze Soul Retreat zijn de sprookjes, mythen en verhalen uit het boek ‘De Ontembare Vrouw’ van Clarissa Pinkola Estes, en we werken buiten, middenin de natuur, met en bij de paarden. Daardoor is deze dag in de basis bij uitstek geschikt voor vrouwen die zich afgesneden voelen van hun eigen natuur, vastgelopen zijn in hun hoofd of moeizaam een plekje kunnen vinden in deze wereld. Maar uiteraard zijn mannen die zich hier in herkennen ook van harte welkom! De balans tussen mannelijke en vrouwelijke krachten is immers voor ieder van ons relevant en actueel.
Tijdens de Soul Retreat is er plek voor 4 personen en krijgt iedereen echt de ruimte om zichzelf te (her)ontdekken op een manier die voor ieder van ons passend is. Het feit dat je jouw reis samen met gelijkgestemden maakt, zorgt daarbij absoluut voor een extra dimensie. (Systemisch) werken met paarden, meditatie/mindfulness en yoga (wederom verzorgd door Attie van IYD) zijn de werkvormen waar we deze dag gebruik van maken. Aan het einde van de dag krijg je het boek (Engelse editie) mee naar huis en daarnaast mag je natuurlijk gebruik maken van alle mooie werkmaterialen.
Voel jij je uitgenodigd? Op deze pagina vind je alle informatie. Je bent van harte welkom!