Home > Agenda > Training Zorg voor Veerkracht!

Training Zorg voor Veerkracht!

Training:
Je wilt graag goede zorg leveren en merkt dat dat door de hoge werkdruk lastig is. Ook vind je het moeilijk een goede balans te vinden tussen werk en privé, want als zorgprofessional stopt je werk eigenlijk nooit. En je vraagt je weleens af hoe je je patiënten beter kunt begeleiden met hun copingstrategieën.

In de training Zorg voor Veerkracht krijg je inzicht in je eigen belemmerende overtuigingen en hoe deze je gedrag sturen. Je leert hier anders mee om te gaan, waardoor je mentaal weerbaarder wordt en daarmee beter bestand bent tegen de grillen van het leven. Het logische gevolg is ook dat je inzicht krijgt in het gedrag van anderen. En dat helpt je bij het begeleiden van patiënten en hun coping.

Na de training zijn de deelnemers vertrouwd met de zes peilers van ACT en zijn ze in staat deze toe te passen bij zichzelf, collega’s en patiënten. Deze verworvenheden zullen verschillende CanMEDS-competenties versterken: communicatie, samenwerking en professioneel handelen.

Deze training is gebaseerd op Acceptance and Commitment Therapy en vergroot de weerbaarheid tegen burn-out en helpt bij de begeleiding van patiënten en hun coping. De training wordt gegeven door Judith Willems, ACT Master/trainer/coach en Peter Willems, neurochirurg.

Accreditatie:
6 punten: ABAN, NAPA, VSR en KRF-NL/SKF.

Kosten:
€375,-

Speciaal tarief voor A(N)IOS, PA’s en Verpleegkundig Specialisten:
€ 275,-

Inclusief:
Lunch, koffie/thee/water

Wanneer:
Vrijdag 26 mei 2023: 10.00 – 18.00 uur 
Leusden (Amersfoort)

Inschrijven:
Klik op de onderstaande button en je komt op de website van Meet Me Coaching. 
Wees er snel bij, want vol = vol!

Schrijf je hier in