Home > Agenda > Training Mindful Leven

Voor een bewuster leven waarin je meer kan genieten

Wij geven een 5-weekse online training ‘Mindful Leven’ voor een bewuster leven waarin je meer kan genieten. In de training komen we vijf keer samen (per keer 1 ½ uur). Na zes weken hebben we een terugkombijeenkomst.

Samen gaan we oefenen met aandacht; gericht op het lichaam, de adem, bewegen met aandacht. Zo trainen we het bewuste deel van ons brein dat invloed heeft op het meer onbewuste deel, waar onze oude ingesleten (overlevings)patronen verankerd liggen. Doordat je meer bewust wordt, zul je deze patronen gaan herkennen en creëer je ruimte om anders naar situaties te kijken en er anders mee om te gaan. Er ontstaat keuzevrijheid.

Bewust handelen in tegenstelling tot het automatisch reageren vanuit oude (ooit functionele) patronen die nu niet meer zo helpend zijn.

Acceptatie, mildheid, beter kunnen loslaten, een grotere focus, meer genieten, meer (zelf)vertrouwen, minder piekeren, meer ontspanning en energie om met zowel de leuke als de onoverkomelijk minder leuke dingen in je leven om te gaan, zijn kwaliteiten die je je eigen zal maken.

Geef je op door te mailen naar: info@gewoonnu.nl