Home > Agenda > Training Learn to ACT – weg met de stress!

Training Learn to ACT - voorkom stress

Speciaal voor Balansportaal:

€300,- korting bij inschrijven vóór 14 januari 2023!

Meet Me Coaching Google reviews Logo Meet Me Coaching Trustpilot

Herken je dat?

Het gevoel van teveel druk op je schouders? ‘Ja’ zeggen terwijl je al zoveel te doen hebt? Het gevoel dat anderen over je grens gaan? En het moeilijk vinden daar iets van te zeggen? Of in situaties terecht komen die onprettig zijn en niet weten hoe je een houding te geven? Heb je weleens het gevoel dat je een keer door de mand gaat vallen? Dat je zo perfectionistisch bent, dat je er last van krijgt?

De training Learn to ACT helpt

Deze training gaat je helpen stress te verminderen door te leren anders met belemmerende gedachten om te gaan. Je leert ook wat voor jou belangrijk is en daarvoor te gaan, in plaats van je te laten leiden door de waan van de dag. De effectiviteit van deze methode is wetenschappelijk aangetoond. Het wordt dan ook succesvol ingezet omziekteverzuim te verminderen.

Blijvend resultaat

Via de ACT-app ontvang je na de training wekelijks, 8 weken lang, filmpjes, verhalen, uitleg, en oefeningen zodat je bezig blijft met je leerproces. Daarnaast krijg je een werkboek met oefeningen dat je ondersteunt bij dat proces. Deze manier helpt je de training ook echt toe te gaan passen in je dagelijkse leven.

Wie gingen je voor?

Onze opdrachtgevers zijn o.a. Specsavers, Hunkemöller, BNN VARA, PvdA, Gemeente Amersfoort, PVH, ARAG en Praxis. Reviews over Meet Me Coaching vind je op Google en Trustpilot.

Ik vind mezelf leuker na deze ACT coaching:)

Judith wat was het bijzonder om met ACT aan de slag te mogen. Ik heb geleerd te reflecteren! En wat is dat leuk om te doen en beter in te worden. Ik vind mezelf een stuk leuker na deze coaching, waarbij zelfacceptatie volgens mij les 1 in ACT was. Je bent als coach heel goed in spiegels voor houden (op een prettige manier), wat helpt in het stuk leren en reflecteren. Nu weet ik: Ik ben goed genoeg en ik mag ook nog falen, want van falen word je beter:)  

J.van Dam-

De training is inclusief:

  • 1 dag training van 10.00 – 17.00 uur
  • Uitgebreid werkboek
  • ACT-app met wekelijks divers materiaal om je leerproces 8 weken lang na de training te ondersteunen
  • Lekkere versnaperingen tussendoor
  • Goed verzorgde lunch, koffie, thee, frisdrank en water

Locatie:
Van der Valk – A1
Ruimtevaart 22 – 24
3824 MX Amersfoort

Wanneer:
Woensdag 25 januari 2023: 10.00 – 17.00 uur

Inschrijven:
Schrijf je in door op de onderstaande button te klikken. Je komt dan op de website van Meet Me Coaching. Onderaan de pagina staat een inschrijfformulier. Vul bij kortingscode ‘Balansportaal’ in en je krijgt €300,- korting op deze training.
Wacht niet te lang, want vol = vol!

Nu inschrijven met €300,- korting!