Home > Agenda > Training Learn to ACT – weg met de stress!

Training Learn to ACT - effectieve aanpak van stress

Meet Me Coaching Google reviews Logo Meet Me Coaching Trustpilot

Herken je dat?
Het gevoel van teveel druk op je schouders? ‘Ja’ zeggen terwijl je al zoveel te doen hebt? Het gevoel dat anderen over je grens gaan? En het moeilijk vinden daar iets van te zeggen? Of in situaties terecht komen die onprettig zijn en niet weten hoe je een houding te geven? Heb je weleens het gevoel dat je een keer door de mand gaat vallen? Dat je zo perfectionistisch bent, dat je er last van krijgt?

Deze training gaat je helpen druk te verlichten zodat je weer lekker in je vel komt te zitten. Je leert hoe je weer van het leven kunt genieten zonder de last van belemmerende gedachten. En je leert te kiezen voor wat voor jou belangrijk is en daarvoor te gaan, in plaats van je te laten leiden door de waan van de dag.

De training
De technieken van Acceptance and Commitment Therapy staan centraal in deze training. Met behulp van ACT leer je om zaken waar je geen controle op hebt, zoals nare gedachten, angst of pijn, te accepteren en hier beter mee om te gaan. In plaats van vermijden, leer je te accepteren en afstand te nemen van het gepieker in je hoofd. Uit onderzoek blijkt dat negatieve gevoelens vermijden geen zin heeft. Sterker nog, het maakt dat je alleen maar meer last krijgt en gevoelig wordt voor burn-out.

Samen met de andere deelnemers leer je om je veerkracht te vergroten. Hierbij focussen we op het concreet handelen vanuit zelfacceptatie en persoonlijke waarden. Na de training kan je bewuster omgaan met lastige zaken. Je leert hier op een andere, meer effectieve manier mee omgaan. Tevens leer je keuzes te maken op basis van wat écht belangrijk voor je is. En om vanuit daar te handelen, in plaats van te vermijden.

Inbegrepen in de training
Je krijgt een uitgebreid werkboek t.w.v. €25,- met oefeningen en de theorie uit de training.

Locatie:
Leusden

Kosten:
€350,-

Wanneer:
Maandag 8 mei 2023: 10.00 – 17.00 uur

Inschrijven:
Schrijf je in door op de onderstaande button te klikken. 

Nu inschrijven!