Home > Agenda > Training Ander Leven 29 februari – 3 maart

Training Ander Leven 29 februari - 3 maart

Pak de oorzaak van jouw klachten aan en herstel > in 4 dagen een blijvende verandering

Start jouw blijvende verandering met onze makkelijk toepasbare technieken, waarmee je invloed leert uitoefenen op je eigen gezondheid. Deze technieken zijn snelwerkend, bijzonder praktisch en meteen in te zetten. Ons uitgangspunt: het brein is het aansturend systeem van ons lichaam. Wanneer het brein het lichaam optimaal aanstuurt en ondersteunt, ervaar je meteen diepgaande fysieke, mentale en emotionele veranderingen.

Tijdens de training leer je om de geautomatiseerde fysieke, mentale en psychosociale reacties op langdurige stress om te buigen en te stoppen. Het resultaat? Maar liefst 86% van onze deelnemers herstelt blijvend dankzij deze aanpak.

De training is opgebouwd uit:

  • telefonische intake (voorafgaand aan de training)
  • persoonlijk consult (op locatie bij een van onze trainers)
  • 3-daagse training (intern)
  • verdiepingsdag (4e dag – 6 weken na de training)
  • telefonische follow-up gesprekken
  • persoonlijke coach tot aan de Verdiepingsdag
  • gratis coachlijn voor een gesprek met een trainer

De training is niet alleen logisch en interessant, het is ook speels en geeft veel inzichten in jezelf. Je gaat inzien hoe je bewust en onbewust over jezelf en het leven denkt. Je krijgt zicht op je overtuigingen en patronen en met behulp van de kwaliteit en neuroplasticiteit van je brein leer je deze opnieuw te installeren. Niet door heel hard je best te doen: in tegendeel. Maar door je onbewuste brein zodanig aan te sturen dat er een optimale lichaam/geest interactie ontstaat.Wij geloven in verandering en willen jou graag de tools geven om een ander leven te leiden, vrij van stress en de daarmee samenhangende (chronische) gezondheidsklachten. Meer informatie, kosten of inschrijven? Ga naar onze website.