Home > Agenda > The Brain Reprogram Game

Ben jij het type.. Spelletjes? Leuk, kom maar op! Iets nieuws uitproberen? Yes, count me in! In voor een uitdaging? Zeker, ik ben erbij! Klein experimentje? Ja lachen toch!

Ben jij daarnaast ook iemand die bezig is met zelfontwikkeling, bewustzijn en mindset? Of wil jij hier juist graag meer mee gaan doen? Of misschien sta jij juist wel op een punt in je leven dat je het allemaal even niet meer weet, steeds tegen dezelfde patronen, struggels, blokkades aanloopt en voel je dat er iets mag veranderen in jouw leven?

Dan is de het volgende spel/experiment iets voor jou! Dit spel gaat jouw leven positief veranderen en ervoor zorgen dat jij een gelukkiger, blijer en vrijer leven kan gaan leiden. Dat dingen in jouw leven moeitelozer zullen gaan doordat jij beperkende patronen, overtuigingen en blokkades hebt doorbroken en zelf weer de regie over jouw gedachten hebt.

Er is alleen één maar.. een hele belangrijke. Wil jij resultaat behalen? Wil jij echt dingen veranderen in jouw leven? Ja? Dat is mooi want dit spel kan alleen voor jou werken als jij er volledig en met volle focus voor wilt gaan, commited bent! Doe je dat niet… Dat is natuurlijk ook prima, no hard feelings, maar dan zal resultaat ook uitblijven of minimaal zijn. Aan jou de keuze dus! Twijfel je of het resultaat voor jou zal opleveren, maar ben jij wel bereid deze uitdaging, dit experiment met volle focus en commitment aan te gaan? Top! Want ook dan is dit experiment (het is niet voor niks een experiment) juist iets voor jou en zou ik zeggen join the club en welkom bij… The Brain Reprogram Game!

Harstikke leuk Jantine, klinkt goed maar wat houdt het spel dan precies in?

Allereerst volg mij op Instagram via jantine.vanlijnden. We gaan dit namelijk via Instagram doen. Op mijn pagina kan je ook alle inhoudelijke informatie vinden. Check hiervoor de highlight TBR game. Hierin leg ik uit wat het inhoudt en wat we van dag tot dag gaan doen. Alle workshops en Q&A’s beginnen om 20:00 uur (replays beschikbaar).

Super leuk als je erbij bent! Meld je aan via DM op Instagram! Vragen? DM mij ook.

Tot 1 februari! 💛

Lots of love,

Jantine