Home > Agenda > Tarot en Paardencoaching

Workshop met Tarot en Paardencoaching.

In deze workshop verkennen we de werking van de tarotkaarten in combinatie met paardencoaching. Een verkenning van het “onbewuste weten”.

De tarot is een uit oude tijden overgeleverde collectie van symbolen van de levenscyclus, verbeeld op 78 kaarten Tarot kaarten kunnen helpen het onbewuste soms in beeld te brengen middels deze symbolen op de kaarten en dat kan weer tot meer of nieuwe  inzichten leiden.

Paarden zijn in staat je binnenwereld te spiegelen, dit laten ze zien door te reageren met hun houding, positie en door met je in verbinding te gaan. Deze interventies kunnen je  helpen beter te luisteren naar jezelf, wat je feitelijk al (onbewust)weet.

In deze workshop gaan we met behulp van de betekenisvolle tarot kaarten  en de sensibele feedback  van de Paarden, een  onderzoek aan. Wat wil in beweging komen en wat vraagt op dit moment aandacht. Tevens verken je hoe je met je persoonlijk leiderschap  eventuele blokkades kan overwinnen. Een onderzoek dus. Dit doen we middels oefeningen met de paarden in de middag. In de ochtend starten we met de tarot.

Open inschrijving:  30 oktober  € 165,00 pp  (btw vrijgesteld)  10.30 uur tot 16.30 uur
In Wychen bij Nijmegen. Info@dcpaardencoaching.nl