Home > Agenda > Spirituele trektocht te paard Umbrië (6 dagen)

Ga je mee op reis over het vredespad van Sint Franciscus van Assisi

Trektocht te paard

Ga je mee op reis naar jezelf?

De reis begint op woensdag 12 oktober in Goccia di Luna, Umbertide met een diner en meditatie. Dan gaan we op donderdag te paard naar de volgende agriturismo. Onderweg lunchen we steeds op een plek waar ook de paarden kunnen rusten. De eerste agri waar we overnachten is in Gubbio, Tenuta Fassia. Daar eten we en doen we een meditatie. Op vrijdag reizen we door naar Castello Giomici in de richting van Assisi. We beginnen elke ochtend met een korte frisse flow om de spieren weer op te warmen. Op zaterdag trekken we naar Valfabbrica en worden we verwelkomt door Giuseppina met een heerlijke barbecue. Op zondag zullen we dan volgens planning aankomen in Assisi, waar de tocht eindigt. Hier zullen we genieten van een lunch bij een wijngaard.
Daarna keren we terug naar Goccia di Luna, waar we nog een nacht overnachten. Maandag wordt iedereen na het ontbijt naar Florence gebracht, alwaar iedereen weer een vlucht naar huis kan nemen.
Tijdens de trektocht rijden we ongeveer 5 uur per dag, is er tijd voor ontspanning, gesprekken of om je terug te trekken. We starten elke dag met een frisse ontspannende flow voor elk niveau en eindigen de dag met een meditatie in het teken van de reis.
Wat denk je? Ga je mee? Wil je meer weten over deze prachtige kans om in alle rust op reis te gaan naar jezelf in deze mooie omgeving? Tijd en reflectie, natuur en buitenlucht? We worden natuurlijk begeleid door de beste gids te paard van Umbrië.