Home > Agenda > SELF Retreat 15-16-17 oktober 2021

Merk jij dat je de laatste tijd niet meer toe komt aan ontspanning? Heb jij behoefte om weer te verbinden met jezelf? Snak jij er enorm naar om er even tussenuit te gaan? Tijdens deze SELF retreat is het tijd voor jou!

Op Landgoed Egheria, een prachtig natuurgebied en onderdeel van natuurmonumenten Twente, heb je de tijd en ruimte om tot rust te komen. Volledig terugkeren naar jouw kern, jouw essentie.

Je bent tijdens dit weekend bewust bezig met je lichaam en geest door o.a. meditatie, yoga en gezonde natuurlijke voeding. Als het over zelfzorg gaat, geloven wij in een holistische aanpak. Daarom is dit weekend meer dan een gemiddelde yogaretreat. We gaan echt de diepte in d.m.v. inspirerende groepssessies en de mogelijkheid tot 1:1 coaching met life coach Katelijne. Na dit weekend heb je nieuwe inzichten opgedaan over jezelf, ben je echt tot rust gekomen en kun je thuis met nieuwe energie vooruit.

De SELF Retreat is een samenwerking tussen Katelijne van Tienhoven van U R ALIVE. , Esmee Kapaan van Yogaschool Balans en Ellis Verduijn van EVE Yoga & Natural Health.