Home > Agenda > Rust & Tijd

Een week wandelen door het hart van Italië (voor solisten)

VIA IONOI ~ Rust & Tijd

Druk, druk druk

Is een dag altijd te kort om alles te doen wat je gepland had? Neem je je werk mee naar huis? Zit je hoofd altijd vol? Sta je altijd aan? Als mensen je vragen hoe het met je gaat, geef je als eerste antwoord: druk. Hoe dat komt? Druk zijn is de norm. Door druk te zijn, ben je belangrijk.

Wij denken dat vrije tijd tijdsverspilling is

Zou je juist meer rust, tijd en ruimte willen ervaren? Wil je je hoofd leegmaken? Wil je wat meer grip krijgen op je drukke leven? Wil je een week alleen maar de ene voet voor de andere zetten?

We gaan na wat rust eigenlijk is, waarom je het nodig hebt, en hoe je ervoor kunt zorgen dat je het voldoende krijgt. We ontdekken wat Benedictus over rust zegt; Benedictijns omgaan met de tijd is zowel de kunst van het beginnen als van het ophouden.

Na deze pelgrimstocht is je hoofd leeg en heb je een plan voor thuis om meer rust en tijd in je dagelijkse leven in te bouwen.

Wandel mee door het hart van Italië

Een week door Lazio, het hart van Italië, waar Benedictus een deel van zijn leven heeft doorgebracht. We passeren middeleeuwse dorpen, waar de tijd lijkt stil te staan. We lopen door overweldigende natuur met prachtige vergezichten. We proeven de lokale keuken. En we maken kennis met de uiterst vriendelijke en gastvrije bevolking.

Praktisch

Data: Zondag 24 t/m zaterdag 30 september 2023 (voor solisten).

Locatie: Lazio, Italië

Programma: Zondag word je in Rome verwacht. We reizen gezamenlijk met de trein naar het beginpunt. Van maandag tot en met vrijdag lopen we. Zaterdag reizen we gezamenlijk met de bus terug naar Rome.

Prijs: € 1495,-

Inclusief: Overnachtingen, ontbijten, eenvoudige picknicklunches en diners, bagagevervoer, intake, outtake, mogelijkheid tot dagelijkse individuele coaching, notitieboekje, oefeningen/opdrachten, reis met het OV van Rome naar beginpunt, en van eindpunt naar Rome.

Exclusief: De reis naar Rome, versnaperingen onderweg, € 17,50 garantie STO Garant. Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Aantal: Mimimaal 4 en maximaal 6 personen

Klinkt interessant, maar …

  • … je weet niet of je wel vijf dagen achter elkaar kunt lopen.
  • … hoeveel kilometer lopen we per dag?
  • … hoe ziet een dag eruit?
  • … wat moet je zelf nog regelen?
  • … wat moet je meenemen?
  • … waar slapen we?

Heb je nog andere vragen? Klik dan hier HIER voor de veelgestelde vragen en meer informatie, of HIER voor contact.

Wil je een week Rust & Tijd met je collega’s, afdeling, MT, vrienden of familie doen? Dat kan. Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

~ Everdiene Geerling (VIA IONOI) ~