Home > Agenda > Retraitedag Paardencoaching & Yoga

Retraitedag Paardencoaching & Yoga

Een nieuw begin - Zaterdag 5 juni 2021

Het voorjaar is aangebroken. In de natuur betekent dit een nieuw begin. Planten, dieren en bomen komen weer tot leven, een nieuwe cyclus is aangebroken. Het is een periode van optimisme, levenskracht en creatie. In hoeverre kan jij meebewegen met deze transformatie en wat betekent ‘een nieuw begin’ voor jou? Zijn er elementen in je leven die je achter je wilt laten, die je niet meer passen? Of zijn er nieuwe stappen die je graag wilt zetten, dromen die je wilt laten uitkomen? En hoe neem je op een passende manier afscheid van datgene waar je afstand van neemt en verwelkom je verandering met een open hart?

Tijdens de retraitedagen is er plek voor 4 personen en gaan we beurtelings aan de slag met paardencoaching en (verschillende vormen van) yoga. Daaromheen brengen we de dag gezamenlijk door en is er ook ruimschoots tijd voor jezelf om even te rusten of reflecteren. Je hoeft geen ervaring met paarden(coaching) en/of yoga te hebben om mee te kunnen doen! De dag is toegankelijk voor iedereen die op een dieper niveau contact wil maken met zichzelf en/of graag eens met nieuwe ogen naar zichzelf wil kijken: we passen de sessies aan op ieders persoonlijke mogelijkheden en kunnen.

Wil jij het bijzondere effect ervaren van een (coach)ontmoeting met een paard, in combinatie met yoga en allerlei fijne oefeningen vanuit meditatie en mindfulness? Middenin de natuur weer in contact komen met je lijf en je hart? Dan ben je van harte welkom op onze Retraitedag Een nieuw begin!

Alle informatie vind je op parzival-paardencoaching.nl, net als de mogelijkheid om je in te schrijven.