Home > Agenda > Retraite ‘Thuiskomen bij jezelf’ in Kefalonia

'Thuiskomen bij jezelf' Retraite in Kefalonia

20 t/m 27 oktober

Droom jij van een magische reis waarin je de verbinding met jezelf herstelt? Een reis waarin persoonlijke groei en zelfliefde centraal staan, te midden van de betoverende schoonheid van Kefalonia? Dan is onze retreat precies wat je zoekt!

Voor wie is deze reis?

Deze retreat is speciaal ontworpen voor (hoog)sensitieve vrouwen en vrouwelijke ondernemers die verlangen naar persoonlijke ontwikkeling en groei. Het is een kans om jezelf te omarmen en jezelf te begrijpen in een omgeving vol gelijkgestemde zielen.

Wat bieden wij?

Tijdens deze bijzondere reis bieden wij je de mogelijkheid om dieper te duiken in jezelf. Ontdek hoe je patronen en belemmeringen kunt doorbreken en leer met liefde en compassie naar zowel jezelf als anderen te kijken. Ons programma omvat opstellingen, coaching en meditaties die je zullen begeleiden op je innerlijke reis.
Daarnaast krijg je ruimschoots de tijd en de ruimte om te reflecteren, schrijven, wandelen, zwemmen en simpelweg te genieten van de adembenemende omgeving van Kefalonia. Dit is jouw kans om jezelf de ruimte te geven en de vrijheid in jezelf te ontdekken.

Waar en wanneer?

Datum: 20 t/m 27 oktober
Locatie: Lixouri, Kefalonia, Griekenland
Dit wordt een reis om nooit te vergeten, waarbij je thuiskomt bij jezelf en de kracht in jezelf ontdekt.

Meld je aan!

Grijp deze unieke kans om jezelf te omarmen en te groeien. Beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang! Kijk op de link voor alle informatie en ontdek of dit iets is voor jou.
🌿🌟 Ga met ons mee en ontdek de magie van thuiskomen bij jezelf in het paradijs van Kefalonia! 🌟🌿