Home > Agenda > relatietherapie-verdiepingstraject

Relatietherapie-verdiepingstraject:

Tijdens dit traject gaan jullie samen gedurende 12 weken een intensieve reis maken.

Het programma bestaat uit:

  • 1 individuele sessie; deze sessie bestaat uit individuele gespreksvoering en coaching. Hier zullen we werken aan zingeving, trauma’s en hoe je op een betere manier in het leven kunt staan.
  • 1 lichaamsgerichte behandeling/bodywork( Ilse@bloeicoaching.com)
  • 3 relatietherapie-sessies
  • 1 transformatieve ademworkshop; hier leer je beter ademen en ontspannen. Ook traumatische stukken en nieuwe doelen zullen hier worden behandeld.
  • 1 workshop systemisch werken en (familie) opstellen. In deze workshop ga je persoonlijke vraagstukken aan en samen met de groep krijg je zicht op je situatie en leer je op een andere manier naar je leven te kijken.
  • keuze uit:  workshop mannencirkel of een vrouwencirkel; hier zullen we d.m.v. systemische oefeningen en fenomenologisch werk eigen, (gender)specifieke stukken uitwerken.

Over ons:
“Onze ontmoeting vond plaats in 2005. Door de jaren heen hebben wij het pad van een liefdesrelatie persoonlijk ervaren. Daarin zijn er fases die zich kenmerken door verliefdheid, samenzijn, individuele ontwikkeling, (samengesteld) gezin, carrière, vast zitten in patronen en jezelf en elkaar weer vinden. Moeilijke periodes bleken achteraf veelal een bron van persoonlijke groei, wat vervolgens weer verdieping bracht in onze relatie.

Voor ons zijn liefde, intimiteit en de intentie om onszelf vanuit het samenzijn verder te ontwikkelen essentieel. Jezelf en elkaar keer op keer opnieuw uitvinden. Een liefdesrelatie is echt geen sprookjes relatie zonder strijd. Het is een relatie waarin partners nieuwsgierig blijven, emotionele risico’s durven te nemen en kunnen zijn met alles wat zich aandient. Dat houdt jezelf en de liefdesrelatie levendig”.