Home > Agenda > Pure Bliss Creatie-Meditatie Experience – gratis

Kom tot rust, kom tot inzicht, uit jezelf!

Innerlijke Rust & Inspiratie tot verandering

PURE BLISS CREATIE-MEDITATIE EXPERIENCE – GRATIS –  1/03 of 24/03

Tijdens deze open les ga je ervaren hoe het is om je te verbinden met de bron van inspiratie in jou, van waar uit moeiteloos alle antwoorden stromen die je zoekt. Leren vertrouwen om jouw innerlijke stem, de inspiratie die hieruit voortvloeit volgen en dit handen en voeten geven op het blanke canvas, is waar we ons deze 2 uur mee bezig gaan houden. We maken gebruik van een creatie-meditatie die jouw energie goed doet stromen en tegelijkertijd (juist daardoor) een diepe innerlijke rust brengt.

 

De inspiratie en het gevoel dat je ervaart tijdens die meditatie geef je de vrije ruimte in een creatieve vertaalslag. (We schilderen, maar mag ook op tekenpapier als je wilt tekenen.) Door dat wat je ervaart creatief uit te drukken, krijgen zowel je rationele als je creatieve hersenhelft de ruimte om dat wat gezien en gevoeld wil worden te integreren. Dat wat gevoeld en gezien is, hoeft niet meer gedacht. Zo creëer je een verbinding met jouw doel of wens die zich laat zien. Deze energie krijgt letterlijk vorm op jouw doek en je zult zien dat door deze verhoogde frequentie in jou, dit zich veel makkelijker kan manifesteren in je leven.

 

Dat is wat deze 2 uur een Experience maakt. Het reikt verder en reist met je mee door de tijd. Wat gaat het jou brengen? Meer blijdschap, liefde of rust? Inzicht in verlangens diep in jou die graag geleefd willen worden? Een talent dat nu wel eens gezien wil worden? Je kunt het ontdekken in een van de gratis life zoom sessies die op de planning staan. Ik ontmoet je graag!

 

Via onderstaande knop kun je je opgeven. Je kunt dan kiezen uit de beschikbare data.

Ik doe mee!