Home > Agenda > Presentatie “Partner van Autisme”

Presentatie “Partner van Autisme”

Mijn zoektocht na de autisme diagnose van mijn man

Op het moment dat je partner de diagnose autisme krijgt, dan kan er veel veranderen in de relatie. De diagnose kan ervoor zorgen dat vragen worden beantwoord, maar het roept ook vele nieuwe vragen op. Hoe kan jij daar als partner dan mee omgaan? Hoe zorg je dat het autisme je relatie niet overneemt? Je bent vaak veel met het autisme van je partner bezig en vergeet je dat je zelf ook nog behoeften en een mening hebt. Vanuit mijn persoonlijke ervaring als ‘partner van’ vertel ik over welke invloed de diagnose autisme bij mijn man op onze relatie heeft gehad en hoe wij en vooral ook hoe ik daar mee om ben gegaan en mee omga. Ik deel kennis, ervaring en tips. Uiteraard is er ook mogelijkheid om mij vragen te stellen.

 

Presentatie Informatie

Datum: 19 januari 2023

Tijd: 19.30 -21.00 uur, inloop vanaf 19.15 uur

Locatie: Eet- en Pannenkoekboerderij Steenwijk, Meppelerweg 89, Steenwijk

Kosten: € 10,00 p.p. (inclusief 2x koffie/thee)

 

Aanmelden:

In verband met een maximaal aantal deelnemers (20 personen) wil ik vragen om je van te voren aan te melden via deze link. Geef duidelijk aan voor welke bijeenkomst je je aanmeldt en met hoeveel personen je komt.

 

Meer informatie

Benieuwd wie ik ben en wat ik doe? Kijk gerust eens op mijn website

Op alle genoemde diensten van APCoaching & Training zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Kijk op de website voor de meest recente voorwaarden en privacyverklaring.