Home > Agenda > Pijnvrij Zijn Traject

Reserveer je plek voor een holistische totaal traject bij chronische pijnklachten! Oktober en November nog een plek vrij.

Loop jij rond met chronische pijnklachten?

Voor oktober en november heb ik nog 2 plekken vrij voor een Pijnvrij Zijn Traject mede volgens de Pijn Reset Methode!

Teveel mensen hebben pijnklachten die echt niet nodig zijn en waar iets aangedaan kan worden!

Ik bied een compleet totaal programma waar ik zowel fysiek als mentaal met jou aan de slag ga. Geen symptomen bestrijden maar naar de oorzaak.

Je krijgt:

✅ Een 100% gecommitteerde coach
✅ Liefdevolle begeleiding maar een schop onder je reet als dat nodig is
✅ De tools om de regie in je leven terug te pakken

Je leert tijdens het traject de werkelijke oorzaak van jouw pijn, jouw (pijn)klachten aanpakken en blijvend oplossen, jezelf en je gezondheid op de eerste plek zetten, de leukste versie van jezelf worden.

In het traject wordt op meerdere vlakken gewerkt fysiek, mentaal en emotioneel. Omdat ik expertise heb op meerdere vakgebieden hoef je niet naar 4 of 5 verschillende behandelaren. Ik kijk op maat wat nodig is.

In mijn traject combineer ik mijn expertise met de Pijn Reset Methode. Op de website www.pijnvrijzijn.nl  kan je de PIJNTEST doen om erachter te komen of ik iets met jouw klachten kan. Bij interesse plannen we een uitgebreid vrijblijvend adviesgesprek om te kijken of een traject iets voor jou is en of ik de juiste behandelaar voor jou ben.

Wil jij de regie terug? Sta jij open om alle mogelijkheden te ontdekken en te ervaren? En wil je het liefst nu aan de slag? Doe dan de Pijntest!

Wat je niet krijgt:

❌ Korte consulten
❌ Pijnlijke behandeling
❌ Afhankelijk worden van therapie

Ik heb zelf ook jaren lang chronische pijn gehad en moest er maar mee leren leven! Dat accepteerde ik niet en ik ben inmiddels Pijnvrij!

Voel jij nu ook van binnen dat jij er NIET mee wilt leren leven, ben je er klaar voor om een ‘deep dive’ te maken voor jezelf! Neem dan contact op!
Geen pijnklachten maar een burn-out, loop je vast of wil je patronen doorbreken en inzicht in belemmerende overtuigingen? Kijk dan eens naar mij (Re)Surface programma!

Ik heb maandelijks maar een beperkte beschikbaarheid om zo volledige aandacht te kunnen geven voor wie bij mij 1 op 1 in een traject zitten.