Home > Agenda > Overgave aan je vrouwenkracht

Overgave aan je vrouwenkracht

Overgave aan je vrouwenkracht

Wie diep durft te duiken in zichzelf, zal mooie schatten ont-dekken over zichzelf én het leven

Lieve vrouw,
Ben jij er klaar voor om in je vrouwenkracht te gaan staan? Wil jij de werkelijke kracht van je vrouw-zijn ont-dekken in een veilige omgeving waar je helemaal welkom bent zoals je nu bent? Dan nodigen wij je graag uit voor één van onze workshops.

Het vrouwelijke is lange tijd onderdrukt geweest maar we leven in een tijd waarin dit volop geleefd mag gaan worden.
Jouw vrouwelijke kracht gaat over:
– diep voelen en alle emoties leren kennen
– contact maken met je lijf en luisteren naar je intuïtie
– het toelaten van speelsheid en sensualiteit
– vertragen en verbinden
– rauwheid maar ook stilte ervaren
– en ook gewoon even helemaal niks maar gewoon ZIJN

De wereld van de emoties is voor vele vrouwen nog een onbekend gebied. Natuurlijk voel je wel vanalles gedurende een dag, maar er echt helemaal de ruimte aan geven doe je vaak niet. Het helemaal toelaten zoals het zich aandient, kan ook best spannend zijn. Vooral als je er nog niet zo bekend mee bent. Je doet al snel mee aan de ratrace van deze maatschappij. Je rent, vliegt, denkt en doet vooral en dat put uit. Hoe zou het zijn als je schaamteloos zou kunnen toegeven aan je allersterkste gevoelens zoals haat, woede, intens verdriet, pijn, maar ook lust, passie en extase. Hoe zou je leven er dan uit zien?

Tijdens onze workshop gaan we door middel van deelrondes, verbindingsoefeningen en ademwerk contact maken met jouw systeem. Daar ligt alles opgeslagen wat je ooit ervaren hebt in dit leven (en zelfs vorige levens als je daarin gelooft). Door de ervaringen op te zoeken die niet (volledig) doorvoeld zijn en deze alsnog te verwerken kun je afscheid gaan nemen van hardnekkige patronen die gebaseerd zijn op angst. Als jij dit durft toe te laten maak je ruimte voor magie en ont-dek je dat alles al in je zit om je mooiste leven te creëren.

Meer informatie

Wie zijn wij?

Deze workshop zal geleid worden door Jannie Bouwkamp en Erica Hofstra, twee ervaren begeleiders en coaches die de diepte met zichzelf al vele jaren ingaan en hun wijsheid en kennis graag met jou willen delen.

Het creëren van een veilige bedding waarin met humor, lichtheid en speelsheid een veld wordt neergezet waarin jij veilig mag gaan ont-dekken zit in hun (Friese) bloed. Als jij de roep voelt dan verwelkomen wij je graag!

Kijk voor meer informatie over:
Jannie: http://www.studiopuer.nl
Erica: http://www.caya-coaching.nl

Praktisch

Datum: donderdag 7 december
Tijd: 16.00 – 22.00 uur
Plaats: Studio Puer, Hendoweg 3-10, Dokkum
Investering: € 88,00, ticket aanschaffen via Hipsy: Overgave aan je vrouwenkracht

Er is genoeg koffie, thee en iets lekkers voor na de tijd zodat je weer kunt gronden.
Er is ruimte voor 10 deelnemers en bij aanmelding ontvang je een uitgebreide folder over de details van deze workshop en hoe je je kunt voorbereiden.

Review Marjan: Ik heb de ademdag als heel bijzonder en openend ervaren. Ik had niet kunnen bevroeden dat het zou gaan zoals het ging. Overgave aan wat zich voordeed en aan jullie zorg. De mensen met wie we samen waren zijn me dierbaar geworden. De eerste dagen erna voelde ik me nogal ‘van de wereld’, met verdriet, onzekerheid, dankbaarheid en het accepteren van al wat er was. Jullie begeleiding heb ik ervaren als open, warm, betrokken en liefdevol. Dank daarvoor. Het was en is een bijzondere ervaring!