Home > Agenda > Over pijn zingen: cursus stembevrijding, adem- en lichaamswerk (nog 1 plek)

Over pijn zingen: cursus stembevrijding, adem- en lichaamswerk

5 daagse cursus Stemexpressie en Lichaamswerk

Ontdekkingsreis naar de “ruimte van binnen uit” – wat leeft er NU?

Welkom bij deze 5 daagse cursus Stemexpressie en Lichaamswerk (18, 25 jan, 1, 8, 15 feb). We gaan samen op ontdekkingsreis naar de “ruimte van binnen uit” – wat leeft er NU? Wat wil bevrijd worden wat van binnen bevangen is?

Het gaat dus niet over “mooi zingen”. Ik wil jullie uitnodigen om je ‘best-doen’ los te laten, te experimenteren, jezelf niet in te houden en te ontdekken hoe je meer contact van binnen kunt krijgen door meer te verzachten en te verkennen hoe de stem dit naar buiten brengt. Het naar buiten brengen raakt ook altijd delen aan, waar je het meest inhoud = het gaat over het ‘aanvaarden wat er bij hoort’, -als er b.v. spanning is = spanning te gaan zingen.

Alles is welkom, er hoeft niets weg!En het mooie is dat je lijf altijd zoveel toestaat wat in staat bent te kunnen dragen. Hoe meer je je lijf durft te laten spreken, hoe meer kun je ook in contact komen en hiermee kun je ook je ZELFHELEND VERMOGEN aanboren. In de 5 cursusdagen werken wij met stem- en lichaamsgerichte oefeningen die je helpen om meer lichaamsbewustzijn te krijgen en je helpen om je adem en dus je stem vrijer te laten stromen. Aanmelding verplicht en kan tot 12 januari

meld je hier aan: