Home > Agenda > Ostara Reiki Cirkel

Online Ostara Reiki Cirkel

Reserveer direct

Online Ostara Reiki Cirkel

Heb jij behoefte om met de energie van de natuur te werken en je eigen ritme te vinden?

Dan zijn de jaarfeest reiki cirkels iets voor jou!

Ostara of de Lente equinox (21 maart) staat in het teken van Vruchtbaarheidsgodin Eostra. Zij symboliseert niet alleen het lichamelijke aspect van vruchtbaarheid, maar ook die van de geest. Onze dromen en wensen. Heerlijk die lentekriebels, de hoopvolle energie van warmte en plannen werkelijkheid zien worden. Optimistisch en open stappen we het nieuwe seizoen tegemoet.

Dit is wederom een reflectiemoment waarop we weer mogen kijken naar wat ons dient en wat niet. Is er na Imbolc toch weer een ongewenste gewoonte ingeslopen? Geen probleem, we hebben weer een frisse start! In deze Reiki cirkel gaan we onze schaduwkant aanhalen, want met de lente in de lucht kunnen we er een stuk milder naar kijken.

Op maandag 21-03-22 maken we de balans up tussen onze licht en schaduwkant. We hebben beiden nodig, in een visualisatie halen we beiden naar voren. Ik zal de energie van Ostara verder bespreken, want waar licht en schaduw elkaar versterken kunnen gave dingen groeien.

We gaan leren op een liefdevolle manier naar onze schaduwkanten te kijken. Waar kunnen ze ons inspireren en juist verder helpen?

We sluiten af met het uitbalanceren van licht en schaduw en vieren al onze facetten. Zonder licht geen schaduw en zonder schaduw geen besef van licht.

Praktisch:

Datum: 21-03-2022
Tijd: 20:30-21:30
Online: via Instagram
Deelnemers: Maximaal 4 personen
Prijs: 33,-

Wil jij bij deze online cirkel zijn? Aanmelden kan via mijn website. Ik kijk ernaar uit je in de cirkel te ontvangen,

Liefs,

Wendy – Uredu Wellness