Home > Agenda > Opstellingen met paarden

Opstellingen met paarden

Doorbreek belemmerende patronen

in jezelf, je werk, je relaties of je familiesysteem

Een opstelling met paarden kan je helpen om meer geluk en rust in je leven toe te laten. Paarden maken zichtbaar wat er in je onderbewuste speelt en daardoor komt er ruimte voor verandering.

Op deze ochtend is er plaats voor twee opstellingen. Je kunt daarnaast ook representant zijn in de opstelling van de andere vraagsteller. Vaak vormt dit een mooie aanvulling en verdieping. Daarnaast zijn er meestal ook enkele andere representanten aanwezig. We werken op basis van vertrouwelijkheid in een kleine groep.

Over opstellingen met paarden

Werken met opstellingen is een bijzondere coachingsvorm, die heel goed past bij het werken met paarden vanwege hun liefdevolle gevoeligheid voor energie en systemen, zoals jouw werk- of familiesysteem, maar ook hun eigen kudde. In een opstelling helpen ze je meer inzicht in jezelf te krijgen en blokkades te doorbreken.

Een opstelling is een prachtig middel als je een terugkerend probleem hebt dat je wilt doorbreken. Soms spelen er problemen in je leven die het gevolg zijn onbewuste, belemmerende en vaak onzichtbare patronen. Die kunnen te maken hebben met een onbalans in je (familie)systeem. In een opstelling komen deze aan het licht en komt er ruimte voor verandering.

De meest brede thema’s lenen zich voor een opstelling met paarden. Enkele voorbeelden:

  • Je eigen plek innemen in je familie, je relaties en op de werkvloer
  • Gezondheid, vermoeidheid, burn-out, niet verder komen
  • Keuzes maken
  • Balans tussen geven en nemen in je leven herstellen
  • Vanuit je hart gaan leven
  • Voor jezelf gaan staan

Lees meer over opstellingen met paarden.

Daphne Koenders

Metgezel

De ochtend wordt gegeven door Daphne Koenders van Metgezel. Zij is systemisch en energetisch paardencoach. Als metgezel loopt ze met je op in jouw ‘veld’ rondom je vraag en vertaalt wat de paarden vertellen, zodat je het zelf kunt voelen én begrijpen. Ze helpt je om verbinding te maken met de paarden, zodat je hun liefdevolle steun en spiegel kunt ervaren. Ze helpt je om dit in je lijf te voelen, zodat inzichten écht verankeren en niet in je hoofd blijven zitten. Lees meer over Daphne.

Doe mee

Deelnemen aan deze dag is inclusief eigen opstelling, meditatie en deelnemen aan de opstelling van iemand anders als representant (=ook heel waardevol voor je eigen proces). De kosten bedragen €150 incl. BTW voor particulieren en ex. BTW zakelijk. Als je nog niet zeker weet of dit iets voor jou is, kun je ook eerst een keer meedoen als representant. Informeer naar de mogelijkheden. Wil jij dit meemaken? Geef je dan op via info@metgezel.org, ga naar de website om meer te lezen, of we plannen eerst een telefonische kennismaking in.