Home > Agenda > Opleiding tot Nieuwe Aarde therapeut, behandelaar of coach

Werken met de energie van De Nieuwe Aarde

Website DNA frequenties

De Nieuwe Aarde energie remedies inzetten in de praktijk

Nieuwe Aarde therapeut, behandelaar of coach worden?
Leuk! Je bent van harte welkom.

3 daagse opleiding + 2 online sessies
De Nieuwe Aarde-frequenties. Merk je bij het zien, lezen en horen over deze energieën dat je geraakt wordt? Voel je je geroepen om er mee te werken? Dan is deze opleiding waarschijnlijk iets voor jou.

Wie ben jij
We zijn op zoek naar behandelaars die al een tijdje merken dat ze een aanvulling zoeken. Misschien mis je iets. Misschien voel je dat je verder wil groeien in de manier waarop je je consulten faciliteert of je sessies geeft. Je weet en bent je bewust dat je een prachtig scala in huis hebt, maar je voelt dat je nog net dat beetje extra wil kunnen bieden. Dat kan met deze dertien kernenergiën. Ze worden een verlengstuk van jouw manier van werken. Ze maken de cirkel rond en slaan een brug tussen werelden. Wat je discipline ook is.

De spiegel van evolutie
Als toekomstige Nieuwe Aarde behandelaar, coach of therapeut realiseer je je dat wanneer je werkt met energie én met mensen, je zelf ook een spiegel voorgehouden krijgt. Dat een nieuwe werkwijze integreren en doorgeven je cliënten raakt, maar jou idem dito.
De frequenties spiegelen. Ze laten zien waar het schort, wat aandacht behoeft. Maar ze geven ook steun en wijzen de weg. Ze helpen ons bewustzijn evolueren. Werken met deze frequenties is een wisselwerking. Een drie eenheid. Jij, de cliënt en de energie. De meest krachtige samenwerking ooit.

Waar kun je de frequenties voor inzetten
Loslaten, Geboorte, Authenticiteit, het Collectief, Overgave. Ik noem er zomaar een paar.  Alle 13 hebben ze een eigen essentie en werking. Het is een levenspad. Een pad dat leidt naar bewustwording en heling. De frequenties maken het mogelijk om een specifieke (combinatie) energie in te zetten waardoor iemand in evenwicht komt en kan groeien. Je kunt de energie toepassen wanneer inzicht nodig is binnen een bepaalde thematiek, of, om net dat duwtje in de rug te kunnen geven om verder te komen. Dit zijn zomaar wat mogelijkheden. De opties voor gebruik zijn divers en we gaan ze tijdens de opleiding verkennen.

Waarom zijn we hier
‘Wat is de reden dat ik hier ben’? ‘Wat is mijn talent’? ‘Ik voel dat ik iets wil of moet, maar ik kan mijn vinger er niet opleggen’. ‘Ik voel me hier niet thuis’. Vragen en patstellingen die je als therapeut, coach of behandelaar ongetwijfeld vaker hebt gehoord. Samen met je cliënt en de frequenties kun je uitvinden wat wel de bedoeling is. Het is een ontdekkingsreis waarbij je assisteert als verlenging van de energie. De frequenties slaan vervolgens zelf de brug en laten zien in welke richting het licht schijnt. Overigens niet alleen voor mensen geschikt, ook voor (huis)dieren zijn ze helend. Wanneer dieren laten blijken niet goed op hun plaats of lekker in hun vel te zitten. De frequenties scheppen een veilige omgeving om in te zijn. Ze bieden een plek om te spelen en de mogelijkheid om situaties (opnieuw) te verkennen. Van toepassing op mens én dier.

Unieke energie
Lichter leven betekent keuzes maken. Om ergens te komen mag je soms iets achterlaten. Loslaten. Ook al lijkt dat proces gelijk voor ons allemaal, het kan verschillen. Niet iedereen heeft hetzelfde nodig of zit op dezelfde manier in elkaar. Mechanismes zijn anders. Dat kan meerdere redenen hebben en dat weet je als behandelaar, coach of therapeut maar al te goed. Hoe onze mechanismes toch wendbaar kunnen worden en blijven, dat kunnen de frequenties onthullen. Aan de cliënt, maar ook aan jou als behandelaar. Daar zijn ze voor. Om die ontdekking te begeleiden. Wanneer je weet ‘hoe je werkt’, dan kun je daar wat mee. De energieën openbaren zich automatisch op het niveau waarop de cliënt zich bevindt. Daardoor is het effect nooit teveel of te weinig. Uniek (durven) zijn. Dat is de boodschap. Daar heeft de wereld behoefte aan. Die eigen bijdrage. Zonder schaamte en met respect. Voor al dat is.

DNA methodiek
De methode die je aangereikt krijgt, is niet bedoeld ter vervanging van jouw manier van werken. Jij weet tenslotte zelf het beste wat goed is voor je cliënten, want daarom komen ze naar jou toe. Je brengt je eigen methodiek en discipline mee, want jouw talent staat voorop. De energie remedies zijn bedoeld als een aanvulling hierop, en niet als invulling van iets dat jij als behandelaar zou missen op dit moment.

Tijdens onze sessies laat ik zien en voelen wat de mogelijkheden zijn van het werken met deze energie. Hoe je de remedies en frequenties het beste tot z’n recht kan laten komen. Wat het voor jouw cliënten kan doen en betekenen. Wat jouw uniek-zijn bijzonder maakt in je aanbod. Dat ga je combineren. Je kunt deze opleiding beschouwen als de evolutie van jouw manier van werken.

Hoe ziet de opleiding eruit
De opleiding bestaat uit twee online sessies.
Daarnaast komen we 1 weekend (zaterdag én zondag) + 1 dag (zaterdag of zondag) live bij elkaar. Deze drie dagen worden gehouden op een prettige locatie in een natuurrijke omgeving, gelegen tussen Deventer en Zwolle.

Een paar dagen voordat we starten houden we een eerste online kennismakingssessie. Tijdens die sessie probeer ik zoveel mogelijk vraagtekens weg te nemen en het geeft ons de gelegenheid om elkaar alvast te ontmoeten. Dit doe ik bewust om ruimte te scheppen. Dan kunnen we namelijk, wanneer we eenmaal samen komen op de cursuslocatie, gelijk kennismaken met de frequenties.  Twee dagen achter elkaar en een derde dag een week later. Zodat je er mee kan werken in de tussentijd, voordat je terug komt voor de laatste cursusdag.

Een tweede online sessie vindt ongeveer 4 weken na de laatste lesdag plaats. Om ervaringen uit te wisselen. Vragen te beantwoorden. Jouw ervaringen met de remedies wordt inspiratie voor andere behandelaars, coaches en therapeuten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom zal uitwisseling belangrijk blijven. Hoe meer manieren van werken we kunnen ontdekken samen, hoe leuker het inzetten van de remedies is, en hoe meer mensen we aanspreken, raken en inspireren.

Af en toe zal ik je vragen om dingen voor te bereiden. Hierdoor kunnen we zo efficiënt mogelijk samenwerken tijdens de cursusdagen. Dit schept ruimte voor flexibiliteit.

Laten we samen leren en ons verwonderen over wat er allemaal mogelijk blijkt. Zoals dat werkt binnen een collectief. Uitwisselen op basis van gelijkwaardigheid, waarbij iedereen een zelfde doel voor ogen heeft en vanuit eigen talent, kracht en inzet bijdraagt aan het mooier maken van de wereld. Dan werkt een collectief namelijk uitmuntend én liftend. Voor al haar deelnemers; in balans, in je kracht.

Ik hoop dat je interesse is gewekt en dat je er inderdaad over nadenkt om Nieuwe Aarde behandelaar, coach of therapeut te worden. Hieronder volgt de rest van de praktische informatie.

Opleidingsdata + Locatie
Er staan verschillende data gepland. Er is ruimte voor 9 cursisten per datumcluster, per groep. Ieder cluster is hetzelfde. Ik geef de volledige opleiding – in eerste instantie – 6 keer. De online sessie wordt voorafgaand aan de eerste lesdag gepland tijdens de avonduren en zal 1,5 uur in beslag nemen. De laatste online sessie volgt ongeveer 4 weken na de laatste cursusdag. Dat geeft tijd om ermee te werken en het biedt de gelegenheid om vragen te stellen en uit te wisselen met elkaar. De cursusdagen op locatie duren van 9 tot 17 uur.

De locatie: middenin natuurgebied De Duursche Waarden ligt Infocentrum IJssel Den Nul. Het centrum bestaat uit een museum, een mediazaal, een winkeltje en een brasserie. Tijdens de drie lesdagen hebben we de mediazaal tot onze beschikking. http://infocentrumijssel.nl/. De zaal gaat open vanaf 08.30 uur.

De opleiding wordt 6 keer gegeven. Data varieren van februari tot juni 2022. Meer info? Stuur een email: info@dnafrequenties.com of whatsapp naar: 085-0027790. Of kijk op onze website.

De volledige opleiding inclusief 13 stuks 50ml pipetflesjes met DNA frequenties remedies kost EURO 733,= ex BTW, all in. Doe je eind februari al mee met de pilot dan krijg je EURO 33,= korting op de totaal prijs.

Ik stuur je graag vrijblijvend de volledige cursusinformatie toe!