Home > Agenda > Online Workshop Verhelder Verlangen

Online Workshop Verhelder Verlangen

Online Workshop Verhelder Verlangen

Waarom deze workshop?

We worden grootgebracht in een wereld waarin veel ‘moet’. Waarin we structuren volgen, processen leren, kennis opdoen en die toepassen.

Vaak gericht op het opbouwen van een stabiele, vrij zekere toekomst, waarin je jezelf kunt voorzien in je eerste levensbehoeften.

Wat natuurlijk heel goed is, maar waardoor het vaak ontbreekt aan een stukje inspiratie, een beetje vrijheid, een vleugje magie.

Deze workshop richt zich juist op dat innerlijke, onontgonnen en toch zo aanwezige deel van jou.

Misschien diep verscholen, misschien wat meer aan de oppervlakte.

Een deel van jou dat waarschijnlijk nog nooit volledig in de spotlight heeft gestaan en de ruimte heeft gekregen om zich te laten zien.

Door het aandacht en ruimte te geven, ga je sprankelen en ervaar je veel meer voldoening

Hoe werkt deze workshop?

Deze workshop is lekker ontspannen, vraagt geen voorbereiding en geeft je een boost energie waar je op blijft intunen! Voorafgaand aan de workshop krijg je het workshoppakket thuisgestuurd.

We doen een aantal oefeningen om de wens onder jouw verlangen helder te krijgen, om jouw verlangen te kunnen ‘vangen’ in woorden en beelden.

Tijdens de oefeningen ervaar je hoe jouw energie anders aan gaat voelen en deze nieuwe energie ga je vastleggen op een moodboard.

We werken in een kleine groep waarin je veel aandacht krijgt voor jouw persoonlijke stuk en veel herkenning voelt bij de vraagstukken van de andere deelnemers.

Praktische informatie

Deze workshop vindt online plaats.

Je ontvangt voorafgaand aan de workshop het workshoppakket in je brievenbus. Hier zit alles in dat je nodig hebt. Je hoeft alleen nog thee te zetten!

De workshop begint om 14.00 uur en is om 16.00 uur afgerond.

Er doen maximaal vier personen mee.

De kosten voor de workshop zijn € 69,95.

Je kunt je hier inschrijven en meer informatie lezen.