Home > Agenda > Nieuwjaarsactie Soulsister Tribe | Coaching

Soulsister Tribe luidt 2021 in met een fijne Nieuwjaarsactie | Coaching

Start in januari 2021 jouw coaching programma bij Soulsister Tribe en krijg van ons een Helende reis kado!

 

Soulsister Tribe is een veilige plek. Een sacred space voor persoonlijke ontwikkeling met transformerende coaching programma’s.

Een neutrale plek waar jij jezelf mag zijn en ontdekken vanuit verbinding en gelijkwaardigheid.

Om 2021 goed in te luiden hebben we een mooie nieuwjaarsactie voor je om los te laten wat jou steeds weer belemmert en in contact te komen met jezelf, je gevoel, jouw innerlijke rust.

Start in januari 2021 jouw coaching programma bij Soulsister Tribe en krijg van ons een Helende reis kado!

 

Hoe word ik bij Soulsister Tribe gecoacht?

Zie het als een innerlijke reis waarbij je oude vastgezette overtuigingen en emoties loslaat die jou niet meer dienen. Overtuigingen die je bij vervelende gebeurtenissen uit het verleden hebt vastgezet, hebben een negatieve invloed op je gezondheid en welbevinden in het heden. Hierin kun jij je gevangen voelen.

Met het Doorbraakcoaching programma bevrijd jij jouw geest van beperkende overtuigingen en jouw lichaam van emotionele last uit het verleden.

Het transformatie programma is een innerlijke reis waarin je vrijkomt van dat wat jou nu keer op keer belemmert.

Onrust en spanning maken zo ruimte voor innerlijke rust en contact met jezelf.

Vrij om te zijn wie jij werkelijk bent. Los van beperkende overtuigingen en gevoelens uit het verleden. In contact met jezelf, passie, liefde en speelsheid.

Voel je dat jij dit wil? Of weet je het nog niet zo goed maar voel je wel een sprankje van binnen? Kom bij ons langs voor een open 1 op 1 gesprek, waarin we bespreken hoe we jou kunnen helpen thuiskomen in jezelf. Deze gratis Oriëntatiesessie in Voorburg of online is geheel vrijblijvend.

Start in januari 2021 en krijg een Helende Reis kado.