Home > Agenda > Natuurworkshop: Hooggevoeligheid als kracht

Hooggevoeligheid als kracht

Natuurworkshops voor vrouwen bij Habitouch

Natuurworkshop Hooggevoeligheid als kracht

Zaterdag 11 maart | Locatie: Hatertse Vennen bij Nijmegen

Diep in de natuur vind je de wijsheid van je ziel

Oprechte verbinding

Echte verbinding ontstaat pas als we kwetsbaar durven te zijn, als we delen van onszelf laten zien die we in de dagelijkse omgang wat meer verborgen houden.

Al eeuwen komen vrouwen samen in cirkels om hun wijsheden te delen, elkaar te steunen en hun vrouwelijke kracht te verdiepen. We kunnen nog zoveel volgers en vrienden op social media hebben: online contact haalt het niet bij echte, real life verbinding. Met anderen, maar ook met jezelf.

Er is veel behoefte om ons te verbinden met onze ‘zusters’ om af te stemmen op onze liefdevolle, warme, vrouwelijke kracht.

Acceptatie

De meeste mensen doen er een heel leven over om te accepteren wie ze zijn. Niet-hooggevoelige kunnen hier jarenlang mee worstelen, maar de hooggevoelige het er net een graadje moeilijker mee.

Het aanpassen, vergelijken, bijbenen en nóg een paar schepjes erbovenop doen zit er al vroeg in, want zolang de hooggevoelige de eigen gevoeligheid blijft ontkennen lijden ze.

Herkenning, verbinding en waardering

Deze workshop staat in het teken van delen, verhalen delen, ervaringen delen en hierdoor herkenning vinden bij elkaar. Het wordt een dag die in het teken staat van jouw sensitiviteit en hoe je deze gevoeligheid kunt inzetten en ervaren als kracht.

Ook onderzoeken we in deze workshop meerdere “valkuilen” van het hooggevoelig zijn zoals; je gevoeligheid in relatie tot groepen / moederschap / ondernemen / relaties / vriendschappen / familie.

Deze workshop is er voor hooggevoelige vrouwen die niet alleen kracht uit hun hooggevoeligheid willen putten maar ook elkaar beter willen leren zien, horen en begrijpen.

 

Wil jij hier bij zijn? Meld je dan hier aan!

 

Veel liefs,

Sanne van den Oever
Holistisch therapeut en natuurcoach bij Habitouch