Home > Agenda > Natuurlijk Dag Retraite

Natuurlijk dag Retraite

Meer informatie

Inner Wellness dag

Natuurlijk “dag” Retraite, een inner wellness dag. Weg uit de hectiek van het dagelijkse leven en even helemaal alleen aan jezelf denken. Een heerlijke ervaring en een verrijking voor jezelf! Een absolute aanrader! Alsof je een dag met vakantie bent.

Verblijf in de heerlijke bloemrijke tuin met groot zwembad (open van april t/m september) en sauna. Neem deel aan het variërende programma of doe lekker waar je zin in hebt!

Een verwendag voor jezelf! Deze dag is ook aan te raden als je wat quality time wil met een vriendin, zus, kind of moeder.

Een ongedwongen en inspirerende plek met o.a. mindfulness oefeningen, meditatie, inzichtoefeningen en coaching. Tijd om het parasympatische zenuwstelsel (ontspanningszenuwstelsel) te activeren. Laat je verrassen door het prachtige programma.

Gun jij jezelf tijd om te ontspannen? Een volledige dag, waar jij in de watten gelegd wordt!

Deze dag is onder begeleiding van Edith Camps en Natascha van Jezellufzijn  en/of Sharon van Inner Support Company. Tevens kan het zijn dat we nog andere coaches of therapeuten uitnodigen om ons te assisteren.

Aan het eind van de retraite ga je met een speciaal gevoel naar huis en hebt je minimaal 1 van je doelstellingen behaald.

Kom je liever samen met iemand dan hebben we ook nog eens een mooie aanbieding voor jullie!!